ALDE vrea transparentizarea finantarii ONG-urilor. Gerea: Apara interesele Romaniei sau ale lui Soros?

ALDE vrea transparentizarea finantarii ONG-urilor. Gerea: Apara interesele Romaniei sau ale lui Soros?

Aceasta campanie de denigrare a imaginii Romaniei a fost dusa de reprezentanti politici de la cel mai inalt nivel din Romania, de reprezentanti ai structurilor de forta, dar si de anumite asociatii, fundatii, ONG-uri care, pe hartie, militau pentru statul de drept.

acum 61 luni (6 May 2018)

"Brandul de tara al Romaniei construit de institutiile de forta in ultimii ani a fost cel al coruptiei. Aceasta campanie de denigrare a imaginii Romaniei a fost dusa de reprezentanti politici de la cel mai inalt nivel din Romania, de reprezentanti ai structurilor de forta, dar si de anumite asociatii, fundatii, ONG-uri care, pe hartie, militau pentru statul de drept. Insa, sub munca asidua a acestor persoane si ONG-uri, in Romania s-a creat un sistem paralel de putere care incepe azi sa iasa la suprafata", spune Andrei Gerea, vicepresedinte ALDE, intr-un comunicat de presa.

Gerea precizeaza ca exista semne de intrebare cu privire la adevaratele obiective urmarite de "asa-numiti reprezentanti ai societatii civile" si este amintit miliardarul George Soros, cel despre care unele voci spuneau ca s-ar afla in spatele unor miscari de strada de la Bucuresti. Sunt mari semne de intrebare asupra incercarii unor oameni ca George Soros de a slabi Romania prin sustinerea unor campanii de manipulare a opiniei publice si acoperirea abuzurilor din justitie", mai declara reprezentantul ALDE. "Asa cum partidele trebuie sa isi declare sursele de finantare, la fel si aceste ONG-uri care se declara luptatori pentru binele Romaniei si impotriva coruptiei ar trebui sa dea dovada de transparenta", conchide Andrei Gerea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro