Alcoolemia de coma a soferului de BMW care a zburat peste un zid de beton si a zdrobit o masina de paine

Alcoolemia de coma a soferului de BMW care a zburat peste un zid de beton si a zdrobit o masina de paine

Surse judiciare au precizat corespondentului "Adevarul" ca alcoolemia stabilita de legisti in cazul lui Emanuel Encut este de 2,70 la mie. Tanarul de 22 de ani a murit in urma impactului, alaturi de el mai pierzandu-si viata si un barbat de 60 de ani, sofer al unei masini care transporta paine.

acum 35 luni (5 Sep 2017)

Surse judiciare au precizat corespondentului "Adevarul" ca alcoolemia stabilita de legisti in cazul lui Emanuel Encut este de 2,70 la mie. Tanarul de 22 de ani a murit in urma impactului, alaturi de el mai pierzandu-si viata si un barbat de 60 de ani, sofer al unei masini care transporta paine. Un adolescent de 15 ani a fost, de asemenea, ranit in urma impactului. Potrivit informatiilor furizate de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, vinovat de producerea accidentului ar fi fost Emanuel Encut, care se deplasa inspre Iasi cu un autoturism marca BMW.

Din cauza vitezei excesive, acesta a sarit peste un parapet de beton ce desparte sensurile de mers in acea zona.

Dupa ce bolidul a sarit peste parapet, s-a oprit in zona frontala a unei autoutilitare Mercedes, in care se aflau un barbat de 60 de ani si un adolescent de 15. Ar fi vorba de o masina de paine a companiei Vel Pitar, ne-au transmis martorii. La randul sau, tanarul de 15 ani, care se afla in masina de paine, a fost transportat la Spitalul de Copii "Sf.

Politia Iasi are un lucru un dosar penal de ucidere din culpa in acest caz insa acesta va fi, cel mai probabil, clasat, urmare a decesului celui care a provocat tragedia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro