Alarma cu hantavirus! Suedez decedat la Cluj, dupa ce a fost infectat cu virusul soarecilor

Alarma cu hantavirus! Suedez decedat la Cluj, dupa ce a fost infectat cu virusul soarecilor

Un tanar in virsta de 21 de ani, turist din Suedia, a murit sambata trecuta, in doar patru ore de la prezentarea la camera de garda a Spitalului Judetean Cluj Wanelof Bergvall Marcus Soren Allan venise cu mai multi prieteni din Suedia, in Romania, in concediu.

acum 64 luni (5 Aug 2016)

Un tanar in virsta de 21 de ani, turist din Suedia, a murit sambata trecuta, in doar patru ore de la prezentarea la camera de garda a Spitalului Judetean Cluj

Wanelof Bergvall Marcus Soren Allan venise cu mai multi prieteni din Suedia, in Romania, in concediu. Sambata s-a simtit tot mai rau, asa ca a decis sa mearga la Unitatea de Primiri Urgente, dar cand a ajuns la Judeteanul din Cluj, starea sa era deja foarte grava.

Inrautatirea fulminanta a starii sale de sanatate le-a dat de gandit medicilor clujeni, care si-au dat seama ca se confrunta cu un caz deosebit de grav, de natura epidemiologica, si, in consecinta s-au luat masuri speciale de izolare a cadavrului. Probele luate din plamanii suedezului, la autopsie, si analizate la Instititul de Medicina Legala din Cluj au indicat faptul ca decesul a fost provocat de hantavirus, cunoscut popular sub numele de virusul soarecilor.

Peste cateva zile incepe un mare festival

Surse medicale din Cluj au declarat, pentru EVZ, ca acest caz trebuie luat in seama, mai ales ca in aceasta perioada, in Cluj Napoca se desfasora UNTOLD Festival, la care participa peste 70.000 de persoane.

+AVIONUL de VANATOARE din SUA care a DISTRUS toate legile fizicii este GATA DE ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro