Alain Delon isi pregateste funeraliile: "Vreau sa fiu inmormantat in mijlocul cainilor mei. Toata viata mea este aici, in aceste morminte"

Alain Delon isi pregateste funeraliile:

Alain Delon i-a primit pe jurnalistii de la Paris Match pe domeniul sau de 55 de hectare din Douchy, o comuna din departamentul Loiret, aflat in centrul Frantei, acolo unde actorul locuieste singur intr-o vila. Alain Delon, alaturi de cainele sau Loubo FOTO Paris Match Alain Delon vorbeste tot mai des despre moarte Recent, in cadrul unui interviu eveniment intitulat "Eu, Delon: interviul vietii sale" si publicat in numarul special al "Paris Match", dediat celor sase decenii de cariera a starului, Alain Delon a marturisit ca este pregatit sa paraseasca aceasta lume si ca o va face fara regrete pentru ca uraste epoca in care traim.

acum 37 luni (20 Jan 2018)

Alain Delon i-a primit pe jurnalistii de la Paris Match pe domeniul sau de 55 de hectare din Douchy, o comuna din departamentul Loiret, aflat in centrul Frantei, acolo unde actorul locuieste singur intr-o vila.

Turul domeniului a inclus si opriri intr-o capela si in cimitirul aflat pe proprietatea sa, unde au fost inmormantati "50 de caini, frati si surori" ai artistului.

"Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, in apropiere de ei, atunci cand moartea va veni", se afirma in articolul publicat de revista Paris Match, care a publicat pe coperta celui mai recent numar al sau o fotografie a celebrului actor, arata Stirile Pro TV.

Delon a dezvaluit anterior pentru revista Doggy, ca isi inhumeaza, incepand din 1975, toate animalele de companie in cimitirul amenajat pe proprietatea sa: "Daca unii dintre caini au trait in cuplu, ii inmormantez impreuna.

De altfel, celebrul actor a facut demersurile pentru ca acest lucru sa fie posibil. "Am obtinut autorizatia pentru a fi inmormantat in capela mea, in mijlocul cainilor mei", declara starul de cinema pentru Le Parisien, in urma cu cativa ani.

Actorul a dezvaluit ca a fost extrem de afectat de moartea unuia dintre animalele sale de companie - Gala, o femela din rasa doberman.

In prezent, starul de cinema este insotit in resedinta lui de un ciobanesc belgian malinois in varsta de trei ani. Ma enerveaza ca nu vrea sa urce scara interioara si, dintr-o data, am vazut ca nu pot sa dorm fara el, dar asta se va rezolva.

Intr-o perioada in care artistul se gandeste tot mai mult la moarte, Alain Delon spune ca nu doreste ca Loubo sa ii supravietuiasca.

Desi pare o decizie foarte dura, celebrul actor spune ca o astfel de moarte ar fi mai buna pentru Loubo: "Prefer sa moara asa, decat sa stiu ca va muri culcat pe mormantul meu din cauza suferintei ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro