Al Pacino implineste astazi 75 de ani: cinci lucruri mai putin stiute din culisele filmului "Scarface"

Al Pacino FOTO cinemagia.ro Al Pacino si Michel Pfeiffer s-au reunit pe marile ecrane opt ani mai tarziu de la lansarea filmului "Scarface", in pelicula "Frankie si Johnny" (1991) - o comedie romantica ce spune povestea lui Johnny (Al Pacino), un barbat de varsta mijlocie, proaspat iesit din inchisoare, care se indragosteste de Frankie (Michelle Pfeiffer), o femeie nemultumita de viata pe care o duce.

acum 63 luni (25 Apr 2015)

Nascut in cartierul Bronx, din New York, pe 25 aprilie 1940, intr-o familie italiano-americana, Alfredo James "Al " Pacino a devenit o vedeta de talie mondiala odata cu lansarea lungmetrajelor "Me, Natalie" (1969) si "The Panic in Needle Park" (1971).

Demonstrand astfel ca talentul actoricesc nu-i lipseste deloc, in 1983, Al Pacino a primit rolului memorabilului personaj Tony Montana, din celebrul film, regizat de Brian de Palma, "Scarface" (1983).

"Adevarul" va prezinta cinci lucruri mai putin cunoscute despre sarbatoritul de astazi si pe peripetiile pe care le-a intampinat pe platourile de filmae de la "Scarface":

Remake-ul fimului "Scarface", din 1983, nu s-ar fi filmat niciodata fara Al Pacino.

Al Pacino, in rolul personajului Tony Montana din "Scarface" (1983) FOTO cinemagia.ro

Atat regizorul Brian de Palma, cat si Al Pacino s-au opus atunci cand actrita Michelle Pfeiffer s-a prezentat la casting pentru rolul personajului Elvira -"sotia trofeu" a personajului Tony Montana, interpretat de Al Pacino-, intrucat, la vremea respectiva, Pfeiffer era cunoscuta lumii datorita rolului din filmul "Grease 2" (1982), unde actrita a jucat rolul unei fete non-confmiste si rebele.

Actrita Michelle Pfeiffer, in rolul personajului Elvira, din filmul "Scarface" FOTO cinemagia.ro

In timpul repetitilor pentru "Scarface", Al Pacino si-a ars grav mana cand a atins teava unui pistol, care tocmai trasese 30 de gloante.

Al Pacino FOTO cinemagia.ro

Al Pacino si Michel Pfeiffer s-au reunit pe marile ecrane opt ani mai tarziu de la lansarea filmului "Scarface", in pelicula "Frankie si Johnny" (1991) - o comedie romantica ce spune povestea lui Johnny (Al Pacino), un barbat de varsta mijlocie, proaspat iesit din inchisoare, care se indragosteste de Frankie (Michelle Pfeiffer), o femeie nemultumita de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro