Al doilea fugar care a evadat de la Iasi, prins dupa zece zile in celalalt capat al tarii cu actele altei persoane

Al doilea fugar care a evadat de la Iasi, prins dupa zece zile in celalalt capat al tarii cu actele altei persoane

Ion Tiganescu s-a legitimat la punctul de trecere al frontierei cu un act de identitate ce apartine unei alte persoane, au precizat autoritatile romane.

acum 112 luni (26 Mar 2015)

Ion Tiganescu s-a legitimat la punctul de trecere al frontierei cu un act de identitate ce apartine unei alte persoane, au precizat autoritatile romane. El a fost capturat in noaptea de miercuri spre joi, incercind sa se treaca neobservat, pe jos, printr-o coloana de automarfare, iar la legitimare nu a putut sa isi justifice prezenta in zona si a incercat sa evite formalitatile vamale.

"Politistii de frontiera l-au retinut, iar in urma legitimarii, acesta a prezentat un permis de rezidenta portughez, eliberat pe numele unui cetatean din R. Lucratorii nostri au constata ca persoana prezenta in punct nu este una si aceeasi cu cea din fotografia documentului, motiv pentru care aceasta a fost condusa la sediul sectorului, pentru verificari", au precizat politistii de frontiera intr-un comunicat. Acesta este cercetat acum pentru fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si a fost predat unui echipaj al IPJ Bihor pentru a se pune in executare mandatul de arestare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro