Al doilea film despre Barack Obama

Devon Terrell, un tanar actor debutant, este cel care il va interpreta pe presedintele SUA, Barack Obama, in anii de tinerete, in filmul independent, regizat de Vikram Gandhi, "Barry". "Am dus-o la filmul despre care vorbea atunci toata lumea, regizat de cineva despre care auzisem vorbindu-se mult (...), era o poveste foarte buna", a explicat presedintele, cu prilejul implinirii a 25 de ani de la prima proiectie a celebrului film, citat de Agerpres.

acum 96 luni (2 Mar 2016)

Devon Terrell, un tanar actor debutant, este cel care il va interpreta pe presedintele SUA, Barack Obama, in anii de tinerete, in filmul independent, regizat de Vikram Gandhi, "Barry".

Pelicula "Barry", ale carei filmari vor incepe in luna aprilie la Chicago, se va axa pe anii de studentie ai lui Obama la New York, la inceputul deceniului 1980, cand va cunoaste pe tanara Michelle, care ii va marca viata pentru totdeauna. Scenariul este semnat de Adam Mansbach, iar numele actritei care o va interpreta pe actuala Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii este cunoscut de ceva vreme - Anya Taylor-Joy, o tanara revelatie la Hollywood datorita rolului sau in filmul horror "The Witch".

Numele actorului care il va interpreta pe Barack Obama a fost dat publicitatii ieri, iar acesta este Devon Terrell, descoperit de Steve McQueen, regizorul filmului "12 Years a Slave", care a decis sa-i dea rolul principal in noul serial "Codes of Conduct" produs de HBO, dupa o selectie riguroasa in intreaga lume.

"Oamenii de la HBO sunt absolut fantastici, m-au incurajat de la bun inceput si au sustinut acest proiect inca de la inceput. De exemplu, am cautat timp de 10 luni un singur actor, cel pentru rolul principal, si - serios vorbind - nu stiu ce companie ar permite acest lucru mai ales cand este vorba de un debutant pentru cel mai important rol dintr-un serial. Deci da, am cautat in tot acest timp pe cineva pe care nimeni nu-l cunoaste si pentru asta sunt foarte recunoscator celor de la HBO.

Steve McQueen spune ca nu vrea neaparat sa lucreze cu debutanti sau cu actori total necunoscuti, insa de multe ori acestia sunt foarte talentati si daca ii descopera si crede ca poate lucra cu ei, accepta pariul.

"Southside With You"

Pelicula "Barry" este al doilea proiect cinematografic despre anii de tinerete ai lui Obama, primul fiind "Southside With You", care prezinta primii ani ai relatiei sale cu Michelle Obama, si care a avut deja premi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro