Al doilea castigator-fantoma la Loto 6/49, din Gaesti, nu si-a revendicat premiul. Teoria unui fost angajat: "Castigatorul a fost inventat"

Al doilea castigator-fantoma la Loto 6/49, din Gaesti, nu si-a revendicat premiul. Teoria unui fost angajat:

Un castigator identificat Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, la 14 ianuarie 2016, acesta spunand ca a ales biletul norocos in Ajunul Craciunului, de pe panoul cu bilete gata completate de la o agentie din Gaesti.

acum 92 luni (29 Mar 2016)

Nici pana astazi norocosul care a pus mana pe cele trei milioane de euro la tragerea din 30 decembrie 2015, nu a venit sa-si revendice premiul. Astazi se implines 90 de zile de la castig si mai sunt doar cateva ore pana cand premiul poate fi revendicat. De la inceput am afirmat ca omul care a castigat, de fapt a pierdut jumatate din suma", a declarat Constantinescu, la Romania TV.

Pe de alta parte, cei de la Loterie se apara si spun ca toti cei care vor face acuzatii nefondate vor fi dati in judecata. Cel mai mare premiu neridicat din istoria recenta a Loteriei este de 1,9 milioane de lei si a fost castigat la 30.12.2013", au precizat reprezentantii institutiei. Un castigator identificat Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, la 14 ianuarie 2016, acesta spunand ca a ales biletul norocos in Ajunul Craciunului, de pe panoul cu bilete gata completate de la o agentie din Gaesti. Loto iti rezerva si tie o surpriza daca si tu crezi in sansa pe care o ai", a spus castigatorul marelui premiu la extragerea din 30 decembrie 2015. Norocosul castigator al unuia dintre premiile in valoare de 16.161.917 lei nu a dorit sa-si faca publica identitatea, Loteria precizand ca acesta are in jur de 50 de ani, este un jucator fidel la Loto 6/49, "un om gospodar si un familist convins". Acesta a mai castigat o singura data la loto, un premiu in valoare de 600 de lei. Barbatul a ales biletul norocos in Ajunul Craciunului, de pe panoul cu bilete gata completate din agentia loto 15-013 din Gaesti, unde acesta nu obisnuia sa joace, el depunand bilele de obicei la cealalta agentie din oras. La inceputul anului, barbatul a mers la agentie sa-si verifice biletul si a aflat ca este unul dintre cei doi mari castigatori. Loteria a organizat trageri speciale de Anul Nou, jucatorii putand participa, cu acelasi bilet, la tragerea principala si la cea speciala. Au fost completa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro