Ai o idee de afacere T.A.Re? Intra in concursul cu premii de 1.000.000 de euro

Ai o idee de afacere T.A.Re? Intra in concursul cu premii de 1.000.000 de euro

Competitia lansata de Academia de Studii Economice, alaturi de Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training, in cadrul proiectului Fii T.A.Re!

acum 107 luni (18 May 2015)

Competitia lansata de Academia de Studii Economice, alaturi de Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training, in cadrul proiectului Fii T.A.Re! Tineri Antreprenori Responsabili se va desfasura in perioada 18 - 24 mai si va acorda premii in valoare totala de 1.000.000 de euro pentru cele mai bune 40 de planuri de afaceri.

La concursul de idei de afaceri sunt asteptati sa se inscrie tinerii cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni.

Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc.

Indrazneste sa crezi in ideile tale si incarca planul de afaceri pe platforma www.antreprenori-responsabili.ro pana pe data de 24 mai, orele 23:59.

Pentru a afla toate informatiile privind modalitatea de inscriere in concurs, criteriile de eligibilitate si metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, consultati documentele disponibile AICI. - Tineri Antreprenori Responsabili" este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti - Ilfov si Sud-Vest. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro