Ai grija de sanatatea danturii cu ceai de cuisoare

Ai grija de sanatatea danturii cu ceai de cuisoare

Datorita faptului ca are in componenta sa un ulei extrem de sanatos, numit eugenol, acesta ii confera proprietati antibacteriene si nu afecteaza buna functionare a ficatului. Info Uleiul de cuisoare se gaseste deseori pe lista de ingrediente a apei de gura.

acum 88 luni (14 Mar 2017)

Datorita faptului ca are in componenta sa un ulei extrem de sanatos, numit eugenol, acesta ii confera proprietati antibacteriene si nu afecteaza buna functionare a ficatului. Gargara cu ceai de cuisoare are efecte neasteptat de bune. Amelioreaza durerile de dinti

Stiai ca durerea de masele se trateaza rapid cu ajutorul cuisoarelor? Mesteca 2-3 cuisoare timp de 15 secunde pentru avea parte de o senzatie de amorteala a limbii si a gurii.

Info

Uleiul de cuisoare se gaseste deseori pe lista de ingrediente a apei de gura. O simpla gargara facuta cu ceai te ajuta sa obtii imediat o respiratie proaspata si de durata.

Extraponturi

- Prepara-ti ceaiul pentru gargara doar in momentul in care ai nevoie.

- Nu inghiti solutia de gargara.

- Daca alegi sa folosesti uleiul de cuisoare, e indicat sa-l diluezi. In felul acesta, vei evita iritarea pielii, deoarece este un ulei destul de concentrat si puternic.

Prepara-ti acasa un balsam de buze natural!

Uita de calcaiele crapate cu doar 2 ingrediente din bucatarie! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro