Agentul Eugen Stan va fi dus la Judecatoria Sectorului 6, pentru a fi arestat. Politistul este suspectat in alte 15 cazuri de agresiuni sexuale cu minori

Agentul Eugen Stan va fi dus la Judecatoria Sectorului 6, pentru a fi arestat. Politistul este suspectat in alte 15 cazuri de agresiuni sexuale cu minori

2.Informarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea initierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrarilor penale in care este cercetat cel in cauza, iar, in functie de rezultatul acesteia, dispunerea de masuri legale; Retinut pentru 24 de ore, agentul Eugen Stan, de la Brigada de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei, va fi prezentat judecatorului pentru drepturi civile, care ii va stabili soarta pentru urmatoarele 30 de zile.

acum 34 luni (9 Jan 2018)

UPDATE Ancheta interna dispusa in urma scandalului declansat de acuzarea agentului Eugen Stan pentru pedofilie pare ca a gasit tapii ispasitori.

Urmare a concluziilor preliminare rezultate in urma verificarilor dispuse de seful Politiei Romane la Brigada Rutiera Bucuresti s-au dispus urmatoarele:

1.Eliberarea din functie a comisarului sef de politie Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutiera Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigazii Rutiere (seful lui Eugen Stan), pana la clarificarea situatiei de fapt;

2.Informarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea initierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrarilor penale in care este cercetat cel in cauza, iar, in functie de rezultatul acesteia, dispunerea de masuri legale;

3.Cercetarea disciplinara a sefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea in serviciu a politistilor rutieri, precum si a psihologului unitatii cu privire la activitatea desfasurata.

Retinut pentru 24 de ore, agentul Eugen Stan, de la Brigada de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei, va fi prezentat judecatorului pentru drepturi civile, care ii va stabili soarta pentru urmatoarele 30 de zile.

Carmen Dan, a remarcat marti ca niciun sef din Politie nu a facut un pas inapoi, la o zi dupa ce le-a solicitat acest lucru, in contextul generat de depistarea politistului acuzat ca a agresat sexual doi minori in cartierul Drumul Taberei.

"Pana acum am decat informatiile pe care le cunoasteti si dumneavoastra, date aseara de purtatorul de cuvant al Politiei.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la perchezitii, au fost gasite hainele pe care barbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat in ziua in care in care a agresat sexual doi minori intr-un lift.

Urmarit penal pentru trei agresiuni

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro