Agentie de bilete inedita, pusa in circulatie de reprezentantii Teatrului de Vest din Resita

Agentie de bilete inedita, pusa in circulatie de reprezentantii Teatrului de Vest din Resita

De saptamana trecuta, in partea de jos a Resitei, in cartierul Govandari, a aparut o "agentie mobila" a teatrului resitean. Dan Mirea, directorul Teatrului de Vest, spune ca ideea, chiar daca e unica in tara, a fost inspirata de la o companie de teatru din strainatate.

acum 79 luni (15 May 2017)

De saptamana trecuta, in partea de jos a Resitei, in cartierul Govandari, a aparut o "agentie mobila" a teatrului resitean. E vorba despre un autoturism Dacia 1310, din anii '90, personalizat cu sigla teatrului si personaje din povesti. Dan Mirea, directorul Teatrului de Vest, spune ca ideea, chiar daca e unica in tara, a fost inspirata de la o companie de teatru din strainatate.

"Este o masina veche pe care am achizitionat-o, am vopsit-o si si am personalizat-o cu sigla teatrului si cu personaje din povesti . La nivel national o asemenea modalitate de a prezenta productiile teatrului nu a mai fost facut. E adevarat insa, ca nimic nu e nou sub soare, eu am luat ideea din Praga, unde am vazut o companie de teatru, care se promova in felul acesta. "Pe langa faptul ca copiii si parintii au posibilitatea sa ajunga mai usor la bilete si la programul nostru, in primul rand, masina este un punct de atractie pentru copii.

Chiar daca e mai veche de 25 de ani, "Dacia" actorilor resiteni e perfect functionala. Circula legal pe strazile Resitei si poate duce biletele pentru piesele puse in scena in orice cartier la municipiului de pe Barzava. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro