Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa si nu numai...

Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa si nu numai...

Mihai Glavan: Colaboram cu spitale de stat si private, case de odihna, centre de ingrijire medicala, centre de ingrijire la domiciliu sau farmacii si ne adresam medicilor rezidenti, specialisti si primari, medicilor stomatologi, farmacistilor, psihologi si, nu in ultimul rand, asistentilor medicali. Mihai Glavan: Daca pana acum tema referitoare la faptul ca, atunci cand mergem la medic trebuie sa-i dam o mica atentie, era acceptata public, odata cu decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 03.12.2014, prin care s-a stabilit ca personalul medical angajat cu contract de munca intr-o unitate spitaliceasca din sistemul public de sanatate, are calitatea de functionar public si in consecinta poate fi acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita atunci cand primeste bani sau foloase in vederea efectuarii actului medical, intreg personalul medical trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a accepta orice "plic" sau "atentie".

acum 70 luni (26 Dec 2014)

Mihai Glavan este managerul Agentiei Medico-Jobs, agentie specializata in recrutarea personalului medical, care a acceptat sa ne vorbeasca despre motivele emigrarii medicilor romani.

Mihai Glavan: Medico-Jobs este o agentie specializata in recrutarea personalului medical si are ca scop plasarea fortei de munca specializate din domeniul medical in tarile cu sisteme sanitare foarte dezvoltate. Gasirea unui loc de munca intr-o tara straina poate fi un proces obositor, consumator de bani si uneori ineficient daca toate demersurile se fac pe cont propriu de catre candidat, fara sprijin profesional. Medico-Jobs vine in intampinarea celor care doresc sa se dezvolte in domeniul medical intr-o tara europeana si sustine candidatul in depasirea tuturor obstacolelor pe care le poate intalni.

Mihai Glavan: Colaboram cu spitale de stat si private, case de odihna, centre de ingrijire medicala, centre de ingrijire la domiciliu sau farmacii si ne adresam medicilor rezidenti, specialisti si primari, medicilor stomatologi, farmacistilor, psihologi si, nu in ultimul rand, asistentilor medicali. Agentia Medico-Jobs plaseaza forta de munca in tari precum: Franta, Belgia, Luxemburg, Elvetia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Austria, Anglia, Irlanda, Spania, Olanda si Italia.

Reporter: Ce va deosebeste de concurentii dumneavoastra? Apoi, Medico-Jobs pune la dispozitia candidatilor servicii de suport complete, chiar si dupa inceperea activitatii, referitoare la alegerea locuintei potrivite, la identificarea unui loc de munca sau scoala si pentru membrii familiei candidatului.

Mihai Glavan: Serviciile noastre se axeaza pe 2 directii importante:

1.Gasirea locului de munca portivit si semnarea contractului de munca, etapa care include consultanta personalizata de la primirea CV-ului pana la prima zi de lucru; prezentarea detaliata a viitorului job si explicarea cat mai... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro