AFIR: Fondurile pentru infrastructura de acces agricola au fost EPUIZATE in SASE MINUTE de la deschiderea sesiunii

AFIR: Fondurile pentru infrastructura de acces agricola au fost EPUIZATE in SASE MINUTE de la deschiderea sesiunii

Fondurile pentru infrastructura de acces agricola s-au epuizat in sase minute de la deschiderea sesiunii, respectiv miercuri la ora 9,00, in acest interval fiind depuse 25 de proiecte in valoare de 24,44 milioane de euro, a anuntat Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), intr-un comunicat transmis Agerpres.

acum 44 luni (25 May 2016)

Fondurile pentru infrastructura de acces agricola s-au epuizat in sase minute de la deschiderea sesiunii, respectiv miercuri la ora 9,00, in acest interval fiind depuse 25 de proiecte in valoare de 24,44 milioane de euro, a anuntat Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), intr-un comunicat transmis Agerpres. "Suntem bucurosi de acest aflux de cereri pentru infrastructura rurala si este o dovada ca Programul a inceput sa se deruleze la capacitate maxima. Nevoia de finantare in mediul rural este uriasa si orice alocare pe care autoritatile ar face-o este insuficienta, dar fiecare ban care ajunge in satul romanesc este important", a declarat Eugen Popescu, directorul general al AFIR.

Sprijinul nerambursabil pentru aceasta masura va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi un milion de euro pentru fiecare proiect in cazul drumurilor agricole de acces.

Scopul investitiilor sprijinite in cadrul submasurii 4.3 A este de imbunatatire a performantei economice a tuturor fermelor si de facilitare a restructurarii si modernizarii acestora, in special in vederea cresterii participarii si orientarii catre piata, dar si a diversificarii agricole. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro