AFI incepe construirea mall-ului din Brasov

AFI incepe construirea mall-ului din Brasov

AFI Brasov va fi al treilea centru comercial pe care israelienii de la AFI Europe il au pe piata locala, dupa AFI Cotroceni, un proiect de 81.000 de metri patrati, in Bucuresti, si AFI Ploiesti, cu o suprafata inchiriabila de 34.000 de metri patrati.

acum 33 luni (29 Aug 2017)

Israelienii de la AFI Europe au primit in luna mai a acestui an aprobare pentru a construi un mall in Brasov, alaturi de o cladire de birouri. Dezvoltatorii, care detin si mallul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, au finalizat, la inceputul anului trecut, achizitia terenului de 40.000 de metri patrati din centrul de business al orasului, pe fosta platforma Hidromecanica.

Din ansamblu vor face parte centrul comercial AFI Palace Brasov si proiectul de birouri clasa A AFI Park Brasov, care va fi livrat in doua faze.

Mallul AFI Brasov va avea o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati, dispusi pe trei niveluri, in vreme ce birourile vor avea o suprafata inchiriabila de 25.000 de metri patrati.

AFI Brasov va fi al treilea centru comercial pe care israelienii de la AFI Europe il au pe piata locala, dupa AFI Cotroceni, un proiect de 81.000 de metri patrati, in Bucuresti, si AFI Ploiesti, cu o suprafata inchiriabila de 34.000 de metri patrati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro