"Aferim!", cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

La categoria "cel mai bun actor in rol principal" au fost nominalizati Teodor Corban, pentru rolul Costandin din filmul "Aferim!", de Radu Jude, Gheorghe Ifrim, pentru rolul Achim din "Bucuresti Nonstop", de Dan Chisu, Emilian Oprea, pentru rolul Cristian Panduru din "De ce eu?", de Tudor Giurgiu, Alexandru Papadopol, pentru rolul Robert din "Acasa la tata", de Andrei Cohn, si Cuzin Toma, pentru rolul Costi din "Comoara", de Corneliu Porumboiu.

acum 46 luni (29 Mar 2016)

Pelicula "Aferim!", de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news.ro. (Romania - Bulgaria - Cehia), de Radu Jude, "Bucuresti Nonstop" (Romania), de Dan Chisu, "Comoara" (Romania - Franta), de Corneliu Porumboiu, "De ce eu?" (Romania - Bulgaria - Ungaria), de Tudor Giurgiu, si "Un etaj mai jos" (Romania - Franta - Suedia - Germania), de Radu Muntean.

La categoria "cel mai bun regizor" au fost nominalizati Dan Chisu, pentru "Bucuresti Nonstop", Tudor Giurgiu, pentru "De ce eu?", Radu Jude, pentru "Aferim!", Radu Muntean, pentru "Un etaj mai jos", si Corneliu Porumboiu, pentru "Comoara".

La categoria "cel mai bun actor in rol principal" au fost nominalizati Teodor Corban, pentru rolul Costandin din filmul "Aferim!", de Radu Jude, Gheorghe Ifrim, pentru rolul Achim din "Bucuresti Nonstop", de Dan Chisu, Emilian Oprea, pentru rolul Cristian Panduru din "De ce eu?", de Tudor Giurgiu, Alexandru Papadopol, pentru rolul Robert din "Acasa la tata", de Andrei Cohn, si Cuzin Toma, pentru rolul Costi din "Comoara", de Corneliu Porumboiu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro