Afectiuni medicale care sporesc sensibilitatea la frig

Afectiuni medicale care sporesc sensibilitatea la frig

Imposibilitatea rinichilor de a curata sangele de toxine duce la acumularea acestora in organism, fapt care scade temperatura corporala si cauzeaza alte probleme de sanatate. Anorexia nervoasa, tulburare de alimentatie in care numarul de calorii este drastic redus, te poate face excesiv de slab.

acum 16 luni (28 Feb 2018)

Anemia poate fi una dintre cauzele pentru care ti-e frig tot timpul. Anemia inseamna ca organismul nu are suficiente celule rosii care sa-l aprovizioneze cu tot oxigenul de care are nevoie. Se pot adauga durerile de incheieturi, constipatia, pielea uscata si pierderea in greutate, semne care pot aparea in ani. Hipotiroidismul este o afectiune tiroidiana care poate fi cauzata de multe lucruri, incluisv de boli si tratamente urmate pentru a vindeca alte afectiuni.

Diabetul si hipertensiunea arteriala duc adesea la boli de rinichi. Imposibilitatea rinichilor de a curata sangele de toxine duce la acumularea acestora in organism, fapt care scade temperatura corporala si cauzeaza alte probleme de sanatate.

Circulatia periferica deficitara este urmarea faptului ca vasele de sange sunt blocate din cauza depunerilor, iar mainile si picioarele nu mai primesc suficient sange. Daca unul dintre membre este mai rece decat celalalt, dar si dureros, amortit, slabit, poate fi un semn al bolii.

Anorexia nervoasa, tulburare de alimentatie in care numarul de calorii este drastic redus, te poate face excesiv de slab. Lipsa grasimii corporale determina senzatia de frig, in special mainile si picioarele pot fi reci. Aceasta conditie poate fi amenintatoare de viata. Vitamina B 12 se gaseste in carnea de pui, oua si peste, precum si in cerealele fortificate. Sursele de fier sunt carnea rosie, dar si pestele, carnea de pui si vegetalele cu frunze verzi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro