Afaceri pentru femei. Topul celor mai promitatoare businessuri pentru doamne si domnisoare in 2015

Afaceri pentru femei. Topul celor mai promitatoare businessuri pentru doamne si domnisoare in 2015

Daca in calitate de angajate femeile sunt - in foarte multe cazuri - dezavantajate fata de barbati, in business lucrurile stau ceva mai bine, doamnele si domnisoarele lansate pe cont propriu bucurandu-se de mai mult respect. Businessuri in casa noua Decoratiunile interioare (sau productia de astfel de articole), consultanta in designul casei, restaurarea sau restilizarea de mobilier, dar si amenajarile exterioare, cum ar fi designul de gradina si chiar cultivarea de flori au mari sanse sa se bucure de cerere garantata.

acum 97 luni (15 Feb 2015)

Daca in calitate de angajate femeile sunt - in foarte multe cazuri - dezavantajate fata de barbati, in business lucrurile stau ceva mai bine, doamnele si domnisoarele lansate pe cont propriu bucurandu-se de mai mult respect. Businessuri in casa noua

Decoratiunile interioare (sau productia de astfel de articole), consultanta in designul casei, restaurarea sau restilizarea de mobilier, dar si amenajarile exterioare, cum ar fi designul de gradina si chiar cultivarea de flori au mari sanse sa se bucure de cerere garantata.

Comertul sau productia acestor articole au, deci, sanse de succes ca afaceri pentru femei, dar si business-urile care se ocupa de micile ajustari (tivuiri, aplicatii, broderii etc.) ar putea sa dea rezultate. Mai multe masini, mai multe oportunitati

Tot in 2014 au crescut si inmatricularile de autovehicule, atat din cele destinate transportului de pasageri, cat si la cele pentru marfa. Iata cateva afaceri pentru femei: spalatorii (atentie, exista si francize care asigura spalarea uscata), productia/comertul de huse si perdelute de interior, productia/comertul de prelate personalizate sau productia de odorizante, suporti de bord ori diverse accesorii necesare confortului soferilor si pasagerilor.

Mai multi producatori de articole de artizanat, dar si de bijuterii hand-made sau vestimentatie de ocazii (in special rochii de mireasa) din Romania au dat lovitura in aceste tari. Iata o alta idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes!

Cererea este inca foarte mare, ne asigura liderii asociatiilor de business si oamenii de afaceri care frecventeaza aceste piete. Castiguri din resursele umane

Piata fortei de munca este din ce in ce mai agitata, angajatorii gasesc tot mai greu personalul de care au nevoie, iar candidatii la angajare au pretentii tot mai mari.

Aceasta situatie creeaza oportu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro