AFACERI MURDARE in DELTA DUNARII. Hotel de lux, construit ILEGAL

AFACERI MURDARE in DELTA DUNARII. Hotel de lux, construit ILEGAL

Ancheta Realitatea TV a dezvaluit traseul spagilor si a traficului de influenta al politicienilor locali. Regulile de obtinere a avizelor de constructie prevad clar ca toate cladirile sunt acoperite cu sarpanta si invelite cu stuf. "Dumneata crezi ca stiu pe de rost tot ce s-a intamplat acum zece ani de zile?!

acum 103 luni (10 Sep 2014)

Ancheta Realitatea TV a dezvaluit traseul spagilor si a traficului de influenta al politicienilor locali.

Ilegalitatile comise de patronul unui hotel construit in Delta s-au produs in cardasie cu actualul presedinte al Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu.

Regulile de obtinere a avizelor de constructie prevad clar ca toate cladirile sunt acoperite cu sarpanta si invelite cu stuf.

Nimeni nu intra pe proprietatea omului de afaceri Marin Gostin, patronul hotelului. Am reusit sa-i prezentam documentele, iar functionarul a admis ca proprietarul hotelului, actual sef al Consiliului Judetean, nu a fost vreodata deranjat de autoritati. Proces-verbal de receptie finala, investitor SC Speed Travel, este din 20 noiembrie 2005, comisia de receptie apare din partea proprietarului banuiesc Teodorescu Horia.

Patronul hotelului la acea vreme era Horia Teodorescu, astazi presedinte al Consiliului Judetean Tulcea.

"Dumneata crezi ca stiu pe de rost tot ce s-a intamplat acum zece ani de zile?!

Horia Teodorescu, seful Consiliului Judetean Tulcea si patron al firmei care a administrat hotelul Carol I, n-a fost de gasit. A intrat in concediu cand a aflat ca e cautat de Realitatea TV. Reporterii Realitatea TV au vrut sa il intrebe cum a functionat fara documente, timp de un deceniu, hotelul de lux din Delta Dunarii.

O incalcare a legii pe care Guvernatorul Deltei Dunarii, fostul prefect de Tulcea, Lucian Simion, se face ca nu o vede.

Guvernatorul Deltei Dunarii nu intelege ca legea il obliga sa controleze si sa se asigure ca nimeni nu pune in pericol fauna.

Dupa ce Realitatea TV a fost in zona pentru a arata cum politicienii locali fac ce vor, fara sa fie trasi la raspundere, Autoritatea Biosferei Delta Dunarii a anuntat controale. La zece ani distanta de la inceputul unor afaceri profitabile doar pentru politicienii nostri. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro