Afacerea inspirata de o grava problema de sanatate: femeia care livreaza in toata Romania diete de slabit si detoxifiere

Afacerea inspirata de o grava problema de sanatate: femeia care livreaza in toata Romania diete de slabit si detoxifiere

Cand sa facem o cura de detoxifiere Andreea recomanda cure de detoxifiere, chiar si cu sucuri realizate acasa, atunci cand ne simtim epuizati fara motiv, avem stari permanente de somnolenta, simtim ca nu ne putem concentra sau avem tulburari digestive. In timpul unei astfel de cure, creste considerabil nivelul de imunitate si de energie, scade colesterolul, creste oxigenarea celulara, se elimina retentia hidrica din organism si se reduce masa de tesut adipos cu 1,5 pana la 2,5 kg in trei zile", explica doar cateva dintre beneficii Andreea Coman, care spune ca si-a propus sa dea oamenilor "startul unui stil de viata sanatos". "Fructul printeselor", o afacere de familie sanatoasa si parfumata Business de succes: un tanar din Prahova produce "microplante" si flori comestibile pentru restaurante de top si pentru masterchefi

acum 55 luni (11 Jul 2016)

In 2011, pe cand avea doar 29 de ani, Andreea Coman a primit o veste cumplita. "Orice medic consultam imi spunea ca nu este posibil un astfel de neoplasm la o varsta atat de mica. "A fost momentul in care mi-am dat seama de importanta si de rolul pe care il are detoxifierea in redobandirea si mentinerea sanatatii", povesteste femeia.

A inceput sa-si prepare si sa consume zilnic tot felul de sucuri, din fructe si legume, si sa fie foarte atenta cu ceea ce manca. A fost un gest aproape reflex, nu aveam voie sa consum vitamine ca atare, asa ca trebuia sa mi le procur de undeva, iar acest ceva au fost sucurile pe care mi le pregateam acasa", povesteste Andreea.

A abandonat banca pentru cursurile de nutritie

Dupa episodul dramatic din 2011, Andreea s-a intors la viata profesionala de dinainte, cea de consultant bancar. In paralel, continua sa dezvolte acasa retete din ce in ce mai sofisticate pentru sucurile pe care le bea zilnic si sa fie tot mai pasionata de probleme de nutritie.

In urma cu un si jumatate a decis sa faca o pauza de la job si a urmat un curs intensiv de tehnician nutritionist, urmat de altele, in domenii conexe. "Tot atunci am stabilit o legatura stransa cu un medic pentru sfaturi privind modul de combinare al fructelor si legumelor, astfel incat acestea sa aiba beneficii maxime de detoxifiere, dar si gust. A fost si un moment de inspiratie, m-am gandit ca pot invata si alti oameni cum sa traiasca si sa se hraneasca sanatos", povesteste Andreea.

Cure livrate la domiciliu

In 2015, a creat si a dezvoltat conceptul Zen Diet, un sistem care promoveaza un stil de viata sanatos si in care detoxifierea are un rol esential. Aceasta se face prin intermediul unor sucuri presate la rece si combinatii de alimente sanatoase in cure de trei, cinci, sapte sau zece zile.

"Se stie ca sucurile de fructe si leg... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro