Afacerea cu "strop de viu", ideea a doi oradeni. Produc in subsolul casei peste zece tipuri de suc natural cu efecte spectaculoase pentru organism

Afacerea cu

Ioana Ciucioiu (40 de ani) a absolvit Facultatea de Finante-Banci, dar de mai bine de un an se dedica unei afaceri pe care o conduce alaturi de sotul ei Mihi (43 e ani). Si pentru ca afacerea sa aiba un start bun inca de la inceput, Ioana si Mihai au ales ca pentru partea de promovare sa apeleze la serviciile unor persoane specializate, astfel ca de la capac, la eticheta, mai exact la tot ce tine de imagine, au tinut cont de sfatul echipei de marketing cu care colaboreaza, respectiv Razvan Comanici si Florin Capota.

acum 57 luni (18 Apr 2016)

Ioana Ciucioiu (40 de ani) a absolvit Facultatea de Finante-Banci, dar de mai bine de un an se dedica unei afaceri pe care o conduce alaturi de sotul ei Mihi (43 e ani). Cei doi oradeni inceara sa aduca un "Strop de Viu" in randul oradenilor, carora le ofera sucuri naturale, in peste 10 combinatii.

Cum calitatea este cea mai importanta pentru cei doi soti, ei singuri se ocupa de prepararea produselor. Nu odata au fost nevoiti sa arunce sute de litri de suc tocmai pentru ca nu au fost pe placul lor, dar, cu timpul, au invatat cum sa obtina un produs care sa se ridice la standardele dorite.

Tot procesul are loc intr-un laborator amenajat la subsolul casei

"Afacerea a pornit din familie. Baietelul nostru are sindromul intestinului iritabil si nu avea voie sa consume bauturile racoritoare care sunt pe piata ,astfel ca a trebuit sa-i facem in casa foarte multe combinatii si sa ascundem partial gustul legumelor.

Miahi Ciucoiu imbuteliaza sucul in sticle

"Laboratorul de la subsolul casei a fost realizat din bani proprii. Avem tocator, presa, pasteurizatoare, sterilizator, tot ce e nevoie pentru procesul de producere. Din pacate, in aceasta perioada nu mai gasim produse romanesti pe piata de la noi, asa ca ne indreptam catre vecinii nostrii din Ungaria care au depozitele pregatite si pline cu mere foarte bune. Ne gandim si la accesarea fondurilor europene, doar ca pentru a accesa banii avem nevoie de un spatiu mai mare, dar cel mai probabil o sa-l avem", a mai precizat Ioana

Sucurile ajung in localurile din Oradea

Ferite de razele directe ale soarelui si pastrate la o temperatura de pana la 5 grade Celsius, preferabil la frigider, sucurile pot rezista pana la 12 luni. Dupa deschidere este obligatoriu sa fie pastrate la frigider si sa fie consumate in maxim 48 de ore.

Din fructele si legumele p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro