Afacerea automobilele inchiriate in Romania. Ce tarife practica firmele de specialitate

Afacerea automobilele inchiriate in Romania. Ce tarife practica firmele de specialitate

Statisticile arata ca in Romania 5 milioane de masini de toate felurile si-au gasit deja un proprietar. Reprezentantii companiilor de inchiriat masini sustin faptul ca preferatele clientilor sunt masinile de lux, deoarece fiecare dintre ei doreste sa faca o impresie buna fie ca participa la evenimente de bussiness sau la ocazii speciale.

acum 86 luni (22 Sep 2016)

Statisticile arata ca in Romania 5 milioane de masini de toate felurile si-au gasit deja un proprietar. Fie ca merg in vacanta cu familiile sau prietenii, fie la intalniri de afaceri sau pur si simplu la plimbare romanii prefera sa plateasca pentru o masina inchiriata, asa cum o fac strainii care ne viziteaza tara. "Merg pe premisa de la oferi clientilor nu doar cele mai bune masini, pe care unii dintre ei nu si le-ar putea permite, cat si pe rapiditate. Daca nu esti constat in actiuni, nu te astepta ca un client sa revina si a doua oara" spune Cristian Varbanciu, reprezentat al unei companii de inchirieri masini din zona Bucurestiului. Iar cei care au incercat-o sustin faptul ca o astfel de afacere nu este diferita fata de altele. Cei interesati sa o incerce trebuie sa aiba pregatiti 100.000 de euro si preturi care sa satisfaca pretentiile oricarui client.

Cele mai multe companii de inchirieri masini au preturi stabilite in functie de masina pe care un client alegea sa o conduca. De exemplu, pentru o Dacie Logan, un client va cheltui 18 euro/zi daca acesta alege sa o inchirieze timp de 26 de zile. Reprezentantii companiilor de inchiriat masini sustin faptul ca preferatele clientilor sunt masinile de lux, deoarece fiecare dintre ei doreste sa faca o impresie buna fie ca participa la evenimente de bussiness sau la ocazii speciale. Avantaje pentru clienti Dincolo de preturile care satisfac orice pretentie, companiile de inchiriat masini ofera clientilor lor impreuna cu automobilul ales si alte avantaje. "La noi tot ce trebuie sa faca un client este sa intre pe site, sa-si aleaga masina de inchiriat dorita, sa completeze formularul, iar unul dintre operatorii nostri il va contacta telefonic pentru a confirma rezervarea si pentru a stabili detaliile predarii automobilului. Functionam 24 de ore din 24, 7 zile din 7", adauga Cristian Varbanciu, reprezentatul unei companii de inchirieri masini din zona Bucurestiului. La toate acestea se adauga asigurarile CASCO si R... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro