Afacere si caritate: Programul RABLA pentru ghiozdane vine din Maramures

Afacere si caritate: Programul RABLA pentru ghiozdane vine din Maramures

Un om de afaceri din Baia Mare, administrator al unei firme specializate pe produse de papetarie, firma care se afla pe piata de profil de circa 20 de ani, a demarat acum un an programul RABLA pentru ghiozdane. Dar la ghiozdane care trec de 90 de lei, cu un discount de 20 de lei, e 70 de lei si asta conteaza", a declarat omul de afaceri Ioan Cavasan.

acum 102 luni (10 Sep 2014)

Un om de afaceri din Baia Mare, administrator al unei firme specializate pe produse de papetarie, firma care se afla pe piata de profil de circa 20 de ani, a demarat acum un an programul RABLA pentru ghiozdane.

Acest program a ajuns in 2014 la editia a II-a si va continua si in anii care urmeaza, tocmai pentru ca se bucura de un real succes in randul parintilor. Pentru fiecare rucsac de scoala adus in magazin, indiferent de starea in care se afla acesta, se face o reducere de 20 de lei la cumpararea unuia nou. Dar la ghiozdane care trec de 90 de lei, cu un discount de 20 de lei, e 70 de lei si asta conteaza", a declarat omul de afaceri Ioan Cavasan.

Acesta a mai adaugat ca toate ghiozdanele vechi care sunt aduse de copii sunt verificate si curatate si se dau la copiii care au nevoie de ele, la case de copii sau altceva.

Bancuri pe Rabla

Ioan Cavasan s-a aratat extrem de incantat ca deja au aparut bancuri pe acest program: "Deja sunasera oamenii sa intrebe ce acte le trebuie pentru programul Rabla...Ne gandeam sa punem acolo, la intrare, o lista cu documente, cum ar fi copie dupa buletin, bonul fiscal de achizitie, o declaratie cum ai dobandit ghiozdanul vechi...cum fac la adevaratul program Rabla". Pe tot parcursul lunii septembrie, orice client care vine sa dea banii pe un ghiozdan pentru scoala si aduce in schimb un ghiozdan vechi, beneficiaza de un discount de 20 de lei la achizitionarea unuia nou.

Ioan Cavasan a recunoscut ca sunt multi parinti care au aflat de acest program abia dupa ce au citit prin presa, zilele acestea magazinul situat pe strada Victoriei fiind luat cu asalt de parintii aflati in cautarea unort reduceri de orice fel pentru inceputul de an scolar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro