Afacere de familie: bacania cu delicii naturale, de la micii producatori. Un produs ajunge pe raft numai dupa ce a fost testat

Afacere de familie: bacania cu delicii naturale, de la micii producatori. Un produs ajunge pe raft numai dupa ce a fost testat

Marius si Roxi Maftei, asa cum se prezinta si pe site-ul magazinului, sunt doi tineri care au renuntat la slujbele lor pentru a deschide o bacanie "cu bucate curate", cum le place sa spuna. "Amandoi suntem pasionati de ceea ce inseamna mancare buna, de o bucatarie cat mai aproape de natura.

acum 25 luni (25 Feb 2018)

Marius si Roxi Maftei, asa cum se prezinta si pe site-ul magazinului, sunt doi tineri care au renuntat la slujbele lor pentru a deschide o bacanie "cu bucate curate", cum le place sa spuna. Magazinul "Natura in bucate" s-a nascut din pasiunea lor pentru o mancare cat mai aproape de natura.

"Amandoi suntem pasionati de ceea ce inseamna mancare buna, de o bucatarie cat mai aproape de natura. Am vrut sa putem manca noi sanatos produse de pe vremea bunicii, cu un gust foarte bun si sa le putem oferi si altor oameni", povesteste Marius Maftei.

Primul pas a fost sa caute producatori mici si pasionati, oamenii care puneau pasiune in produsele lor. Si acum procedam la fel, mergem si testam mai intai. Aducem totul de la mici producatori din toata tara carora le pasa de ceea ce fac si folosesc ingrediente naturale.

Clientii au prins gustul bucatelor curate

Amenajarea maganizului de pe strada Matei Basarab a costat 20.000 de euro. Incet, incet, oamenii s-au aratati interesati de idee si clientii nu au intarziat sa apara. Oamenii trebuie sa fie educati sa aprecieze un produs de calitate, un produs natural. Isi dau insa repede seama de diferenta si recunosc gustul ingredientelor naturale", mai spune Marius.

Pe rafturile magazinului clientii pot gasi preparate din carne traditionale fara adaosuri de conservanti artificiali (carnati, slanina, jumari), branzeturi maturate si lactate. De exemplu toate lactatele sunt facute 100% din lapte natural, fara pic de lapte praf cum sunt cele produse la scara industriala. Tot aici puteti gasi dulceturi si siropuri de casa, zacusca, ceaiuri naturale, ulei presat la rece, miere certificata ecologic, paste facute in casa, dar si paine fara aditivi preparata cu maia salbatica. Pana si vinul este unul natural de la mici producatori, iar berea este artizanala. Un kilogram de branza poate costa 50 sau 80 de lei, iar o paine fara a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro