Aerul conditionat, intre da si nu

Aerul conditionat, intre da si nu

Daca stai in casa cu aerul conditionat pornit, dupa care iesi afara, unde este extrem de cald, exista riscul ca pielea ta sa se usuce, deoarece la astfel de treceri bruste de temperatura pielea isi pierde din puterea barierei sale cutanate, nu mai este la fel de elastica si capata un aspect total deshidratat.

acum 43 luni (28 Jun 2017)

Intre da si nu sta raspunsul la intrebarea daca aerul conditionat este bun pentru a mentine confortul corporal.

Daca stai in casa cu aerul conditionat pornit, dupa care iesi afara, unde este extrem de cald, exista riscul ca pielea ta sa se usuce, deoarece la astfel de treceri bruste de temperatura pielea isi pierde din puterea barierei sale cutanate, nu mai este la fel de elastica si capata un aspect total deshidratat. Caldura favorizeaza deshidratarea

O piele uscata, deshidratata si care este supusa constant la variatii mare de temperatura va fi mult mai predispusa la actiunea nociva a razelor ultraviolete.

In momentul in care iesi din casa, asigura-te ca ai aplicat o crema hidratanta pe piele, eventual una cu factor de protectie.

Recomandarea specialistilor este sa te indrepti catre produsele dermatologice pe baza de apa termala si vitamine. Avantajele aerului conditionat

Temperaturile ridicate te fac sa apelezi la tot felul de modalitati pentru a putea regasi un confort termic acceptabil. Astfel, aparatul de aer conditionat este util, deoarece te ajuta sa obtii o temperatura constanta in toata casa.

Poti cu usurinta sa reglezi nivelul de umiditate din casa si te feresc de zgomot, majoritatea fiind extrem de silentioase. Avand in vedere ca atunci cand il folosesti trebuie sa ai geamurile inchise, te feresti de zgomotul de afara si poti sa te relaxezi in intimitatea locuintei tale.

In plus, o temperatura constanta in casa te va ajuta sa te concentrezi mai bine asupra sarcinilor tale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro