AEP: Ghidul finantarii campaniei electorale la alegerile locale, in dezbatere publica

AEP: Ghidul finantarii campaniei electorale la alegerile locale, in dezbatere publica

Reglementari Ghidul mai ofera precizari referitoare la contributiile pentru campania electorala, interdictii privind finantarea campaniei electorale, reglementate de legislatia in vigoare, mentiuni referitoare la cheltuielile electorale, respectiv limitele maxime ale cheltuielilor care pot fi facute in campania electorala la nivel central, de judet si de sector al municipiului Bucuresti, aspecte privind materialele de propaganda electorala, raportarea cheltuielilor la AEP, rambursarea cheltuielilor electorale si reglementari privind contraventii si sanctiuni.

acum 80 luni (25 Mar 2016)

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a elaborat si a lansat in dezbatere publica un proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului finantarii campaniei electorale la alegerile locale, care vine in sprijinul competitorilor electorali, al mandatarilor financiari, precum si al altor participanti la procesul electoral. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, precizari privind inregistrarea mandatarilor financiari, obligatiile mandatarului financiar coordonator, precum si ale mandatarului financiar desemnat la nivel de judet, sector sau la nivelul municipiului Bucuresti, aspecte privind deschiderea conturilor bancare pentru campania electorala.

Reglementari

Ghidul mai ofera precizari referitoare la contributiile pentru campania electorala, interdictii privind finantarea campaniei electorale, reglementate de legislatia in vigoare, mentiuni referitoare la cheltuielile electorale, respectiv limitele maxime ale cheltuielilor care pot fi facute in campania electorala la nivel central, de judet si de sector al municipiului Bucuresti, aspecte privind materialele de propaganda electorala, raportarea cheltuielilor la AEP, rambursarea cheltuielilor electorale si reglementari privind contraventii si sanctiuni. Proiectul de act normativ a fost publicat pe site-ul www.roaep.ro joi, iar observatiile si propunerile pot fi transmise la adresa de e-mail office@roaep.ro in termen de 15 zile calendaristice. Citeste si:

+Ce spune Basescu despre revenirea lui Ponta in

+Cat de populara poate fi Miscarea Populara? ... Citeste intreg articolul pe evz.ro