AEP: Daniel Barbu a preluat conducerea Asociatiei Mondiale a Organismelor Electorale

AEP: Daniel Barbu a preluat conducerea Asociatiei Mondiale a Organismelor Electorale

Investirea a fost oficializata la Palatul Parlamentului, in deschiderea celei de-a 3-a Adunari Generale a A-WEB, in cadrul unei ceremonii de preluare a steagului organizatiei de la predecesorul sau, Julio Cesar Castanos Guzman, presedinte al Comisiei Centrale Electorale a Republicii Dominicane.

acum 24 luni (31 Aug 2017)

Investirea a fost oficializata la Palatul Parlamentului, in deschiderea celei de-a 3-a Adunari Generale a A-WEB, in cadrul unei ceremonii de preluare a steagului organizatiei de la predecesorul sau, Julio Cesar Castanos Guzman, presedinte al Comisiei Centrale Electorale a Republicii Dominicane. A-WEB reuneste organisme de management electoral din peste 100 de tari de pe cinci continente.

Daniel Barbu a declarat ca este mandru sa preia misiunea de facilitator al comunicarii si colaborarii intre membrii unei organizatii cu rol atat de important in promovarea democratiei in lume. "Este momentul ca o organizatie internationala sa preia misiunea enuntata acum o suta de ani de Woodrow Wilson, aceea de a face lumea un loc mai sigur, prin democratie", a spus el. Obiectivele sale sunt sa identifice cele mai recente tendinte, provocari si evolutii in managementul electoral democratic si in ceea ce priveste procesele electorale, precum si sa faciliteze schimbul eficient de experienta si expertiza intre membri, pentru consolidarea democratiei electorale la nivel mondial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro