Adversara Simonei Halep da cartile pe fata: "Jumatate dintre jucatoare nici nu saluta. La baieti, e mai mult respect"

Adversara Simonei Halep da cartile pe fata:

Halep si-a facut viata usoara in optimile turneului de la Shenzen, contra rusoaicei Natalia Vikhlyantseva, tenismena de doar 17 ani cu potential imens, dar inca prea cruda pentru un adversar de calibrul Simonei. Condusa cu 6-3 si 5-2 de Anna Schmiedlova, ea a salvat nu mai putin de 6 mingi de meci pe serviciul slovacei: la 5-4 si la 6-5, cand Schmiedlova a condus cu 40-0!

acum 105 luni (7 Jan 2015)

Halep si-a facut viata usoara in optimile turneului de la Shenzen, contra rusoaicei Natalia Vikhlyantseva, tenismena de doar 17 ani cu potential imens, dar inca prea cruda pentru un adversar de calibrul Simonei. Inalta, bine legata pentru varsta ei, rusoaica s-a remarcat la serviciu si la reverul in cross, dar n-a facut fata schimburilor mai lungi de mingi, controlate perfect de Halep. Simt ca jocul meu e tot mai bun, de la zi la zi si vreau sa avansez cat mai departe intr-un turneu care-mi place", a afirmat Halep pentru siteul WTA.

Krunici a facut senzatie la US Open

Joi dimineata, nu mai devreme de 7.30, Simona o va intalni in sferturile de finala pe Aleksandra Krunici. Jucatoare din Serbia nascuta in Rusia a mai dat ochi o singura data cu Halep, anul trecut, la Bucuresti, cand romanca s-a impus cu 6-2, 6-4 pe zgura de la Arenele BNR. De la acel meci, Krunici a starnit valuri prima data, la US Open, cand a eliminat-o pe Petra Kvitova si a condus-o pe Viktoria Azarenka, fiind aproape de o calificare istorica in sferturi.

A salvat sase mingi de meci

Aleksandra a ajuns sa o intalneasca pe Halep din nou, dupa o victorie miraculoasa, cum a fost ea caracterizata de presa din Serbia. Condusa cu 6-3 si 5-2 de Anna Schmiedlova, ea a salvat nu mai putin de 6 mingi de meci pe serviciul slovacei: la 5-4 si la 6-5, cand Schmiedlova a condus cu 40-0! "Fiecare dintre noi, dintre jucatoarele WTA, are un fel de mecanism de autoaparare, e greu sa fim prea apropiate.

Drum batatorit spre finala

Contra Aleksandrei Krunici, Halep nu ar trebui sa intampine mari probleme, si nici in semifinale, fie ca o va intalni pe Zarina Diyas, fie pe Saisai Zheng. Daca nu se petrece nicio "catastrofa" sportiva, Simona o va intalni duminica in finala de la Shenzen Open (China) pe vecina ei de clasament WTA, Petra Kvitova.

Sferturile de finala de la Shenzhen

Simona Halep (Rom, 3) - Aleksandra Krunici (Ser, 84)

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro