Adriean Videanu, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Adriean Videanu, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Curtea Constitutionala (CCR) sustine in motivarea deciziei prin care o obliga pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca aceasta a incalcat autoritatea Parlamentului prin refuzul de a se prezenta in fata comisiei si nu a dovedit loialitate fata de valorile si principiile consacrate de Constitutie.

acum 80 luni (15 Nov 2017)

De asemenea, parlamentarii din comisie au decis sa il cheme din nou la audieri pe fostul lider PDL Radu Berceanu.

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a raspuns, marti, invitatiei comisiei de ancheta a alegerilor din 2009, spunand ca nu detine date sau documente care sa ajute la clarificarea situatiei si lasand de inteles ca prezenta sa la comisie nu are obiect.

Presedintele comisiei, Oana Florea, a prezentat, in sedinta de luni a comisiei, principalele puncte din motivare, dar a precizat ca nu a fost primit Monitorul Oficial in care a fost publicata decizia CCR si astfel nu se poate transmite, deocamdata, o noua invitatie sefei DNA.

"Nu cred ca este bine ca aceasta comisie sa se transforme intr-un obiect de lupta impotriva unor persoane", a mai spus ea.

Curtea Constitutionala (CCR) sustine in motivarea deciziei prin care o obliga pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca aceasta a incalcat autoritatea Parlamentului prin refuzul de a se prezenta in fata comisiei si nu a dovedit loialitate fata de valorile si principiile consacrate de Constitutie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro