Adriana Saftoiu: Voi candida la Primaria Capitalei daca partidul va decide astfel

Adriana Saftoiu: Voi candida la Primaria Capitalei daca partidul va decide astfel

Pe de alta parte sunt foarte multi care imi spun ca abordarea administratiei doar in sensul ca un primar trebuie sa stie sa mature si din ce e format bitumul e total gresit si ca nu despre asta e vorba.

acum 100 luni (20 Feb 2016)

"Din punctul meu de vedere nu cred ca sunt un profil ideal pentru administratie. Pe de alta parte sunt foarte multi care imi spun ca abordarea administratiei doar in sensul ca un primar trebuie sa stie sa mature si din ce e format bitumul e total gresit si ca nu despre asta e vorba. Evident ca daca faci parte dintr-o organizatie nu poti sa decizii doar tu. Nu poti sa faci atatea nazuri, trebuie sa recunosc. Deci chiar daca nu te simti foarte bine, daca eu sunt cea mai bine pozitionata si partidul asa va decide, asa se va intampla", a declarat Adriana Saftoiu la Digi24.

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat, in urma cu doua saptamani, ca europarlamentarul Cristian Busoi este, in acest moment, candidatul PNL la Primaria Capitalei, insa a admis ca nu este batuta in cuie candidatura sa. Urmeaza, conform procedurilor, o validare la nivelul Biroului Politic National si abia dupa aceea putem sa vorbim de candidatura consolidata.

Daca Adriana Saftoiu va trage lozul castigator de la PNL, atunci s-ar putea ajunge in situatia in care sa-l aiba contracandidat pe fostul ei sef, Traian Basescu, care ia in calcul sa candideze pentru Primaria Capitalei. Relatia dintre cei doi s-a deteriorat cu trecerea anilor, mai ales dupa ce Adriana Saftoiu a scris "Cronica de Cotroceni", unde a povestit mai multe momente din perioada petrecuta la Cotroceni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro