Adriana Saftoiu, noul purtator de cuvant al PNL

Adriana Saftoiu, noul purtator de cuvant al PNL

Vasile Blaga a precizat ca in sedinta conducerii partidului, prin votul Biroului Politic, s-a decis ca functia de purtator de cuvant al PNL sa fie preluata de Adriana Saftoiu, iar Ionut Stroe, care a detinut aceasta functie pana in prezent, va colabora cu aceasta.

acum 79 luni (11 Jul 2016)

Vasile Blaga a precizat ca in sedinta conducerii partidului, prin votul Biroului Politic, s-a decis ca functia de purtator de cuvant al PNL sa fie preluata de Adriana Saftoiu, iar Ionut Stroe, care a detinut aceasta functie pana in prezent, va colabora cu aceasta. Blaga a mai anuntat ca, din cele zece organizatii ramase fara conducere unica, in BPN au fost numite noua presedinti unici de filiala si mai ramane o singura organizatie, cea de Mures, unde se asteapta ca cei doi copresedinti sa fie in tara, pentru a se lua decizia finala, potrivit News.ro

Filiala Bihor va fi condusa de Ilie Bolojan, cea de Bistrita, de Robert Sigartau. Filiala Satu Mare va fi condusa de Ionut Rus, iar cea de Timis, de Nicolae Robu.

Blaga a mai spus ca filiala Bucuresti va fi condusa de catre europarlamentarul Cristian Busoi,.Copresedintele PNL a mai anuntat ca in ultima saptamana din luna august, la nivel filialelor de sectoare, se vor organiza conferinte pentru alegeri, unde vor participa toti membrii de partid care indeplinesc conditiile statutare.

Intrebat ce atributii va avea Adriana Saftoiu, in calitate de prim-vicepresedinte coordonator al PNL Bucuresti, Vasile Blaga a mentionat ca prima grija a intregii echipe de la Capitala va fi "reorganizarea". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro