Adriana Saftoiu: Dupa retragerea lui Orban, am acceptat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu impartasesc total solutiile pe care le propune Munteanu

Adriana Saftoiu: Dupa retragerea lui Orban, am acceptat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu impartasesc total solutiile pe care le propune Munteanu

Saftoiu a precizat ca despre propunerea de a candida Marian Munteanu a aflat cu putin timp inainte de sedinta comisiei de unificare a PNL de marti in care s-a facut oficial nominalizarea. Adriana Saftoiu a mentionat ca a participat la sedinta comisiei de unificare in care s-a decis candidatura si unde, spune ea, cel care s-a abtinut de la vot a fost deputatul Dan Motreanu.

acum 53 luni (14 Apr 2016)

Adriana Saftoiu a povestit, al Digi 24, cum au decurs discutiile in partid dupa retragerea fortata a lui Ludovic Orban. "Eu am vorbit inclusiv cu domnul Predoiu, care este presedintele organizatiei de Bucuresti si care are o mare responsabilitate in aceasta campanie. Am spus atunci ca domnul Predoiu, fiind presedintele organizatiei de Bucuresti, ar avea cu siguranta sanse mari si sustinerea organizatiei. Domnul Predoiu a refuzat, si atunci am spus ca accept sa candidez la Primaria Capitalei", a spus Adriana Saftoiu.

Saftoiu a precizat ca despre propunerea de a candida Marian Munteanu a aflat cu putin timp inainte de sedinta comisiei de unificare a PNL de marti in care s-a facut oficial nominalizarea.

Adriana Saftoiu a mentionat ca a participat la sedinta comisiei de unificare in care s-a decis candidatura si unde, spune ea, cel care s-a abtinut de la vot a fost deputatul Dan Motreanu.

Despre o sustinere personala pentru Marian Munteanu, Adriana Saftoiu a spus: "Eu nu voi sprijini nimic din acele declaratii care nu au legatura cu valorile democratiei". Spunea ca tara este in prag de dezastru, cuvantul este puternic, si ca solutia ar fi o insurectie civica. Eu sincer nu impartasesc aceasta solutie, cuvantul insurectie este o forma de lupta armata pentru a schimba un regim politic", a mai spus Adriana Saftoiu.

Liderul PNL a povestit ca il cunoaste pe Marian Munteanu de dinainte de 1990, pentru ca au fost colegi de facultate. A fost o sedinta in care se facea o evaluare a studentilor, care trebuiau sa intre in ASCR, altii care erau puteau fi promovati mai departe in Partidul Comunist", a spus Adriana Saftoiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro