Adrian Zglobiu va afla astazi ce pedeapsa primeste pentru ca l-a scuipat pe Traian Basescu. El risca pana la doi ani de inchisoare sau amenda

Astfel, trebuie sa se prezinte la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Constanta, la datele fixate de acesta, sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa, sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste cinci zile, precum si intoarcerea, sa comunice schimbarea locului de munca, sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta.

acum 115 luni (24 Nov 2014)

Pe durata termenului de supraveghere, Zglobiu trebuie sa respecte mai multe masuri. Astfel, trebuie sa se prezinte la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Constanta, la datele fixate de acesta, sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa, sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste cinci zile, precum si intoarcerea, sa comunice schimbarea locului de munca, sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta.

Adrian Zglobiu are obligatia de a presta o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 40 de zile la Caminul pentru Persoane Varstnice Constanta sau Directia de Gospodarire Comunala din cadrul Primariei Constanta.

"Instanta atrage atentia inculpatului asupra revocarii amanarii si, pe cale de consecinta, a aplicarii si executarii pedepsei inchisorii in cazul nerespectarii cu rea-credinta a masurilor de supraveghere si a neexecutarii obligatiei impuse de instanta ori in cazul savarsirii cu intentie sau cu intentie depasita a unei noi infractiuni", a mai decis Judecatoria Constanta.

Adrian Zglobiu mai este obligat sa achite suma de 2.900 de lei cheltuieli judiciare. Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

La cel mai recent termen din acest proces, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, Adrian Zglobiu si-a recunoscut fapta, motiv pentru care ar putea beneficia de o reducere a pedepsei.

Adrian Zglobiu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta la sfarsitul lunii iunie. Seful statului se afla atunci la un eveniment in dana de pasageri a Portului Constanta, iar in momentul in care a coborat de pe nava-scoala Mircea si s-a apropiat de multime a fost scuipat de catre Adrian Zglobiu.

Barbatul a fost imobilizat im... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro