ADRIAN SOBARU se afla in afara programului de lucru, in timpul incidentului de la Guvern

ADRIAN SOBARU se afla in afara programului de lucru, in timpul incidentului de la Guvern

Cum a ajuns Adrian Sobaru cunoscut Adrian Sobaru a devenit cunoscut, in 2010, electrician, la acel moment la TVR, cand s-a aruncat in cap de la balconul salii de plen a Parlamentului, intr-o tentativa de sinucidere, in semn de protest.

acum 62 luni (24 Sep 2014)

"La fel ca si ceilalti angajati ai Serviciului, Adrian Sobaru are program de lucru fractionat si, conform programarii, era in timpul liber", au mai spus reprezentantii TVR.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, TVR nu a precizat daca va lua masuri in ceea ce il priveste pe Adrian Sobaru, avand in vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Romane.

ADRIAN SOBARU a intrat, miercuri, cu masina intr-una din barierele de la intrarea in Palatul Victoria.

Adrian Sobaru, RETINUT DE POLITIE, dupa ce A INTRAT CU MASINA in gardul GUVERNULUI Adrian Sobaru, cel care, in 2010, s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a intrat, miercuri, cu masina in gardul sediului Guvernului.

Cum a ajuns Adrian Sobaru cunoscut Adrian Sobaru a devenit cunoscut, in 2010, electrician, la acel moment la TVR, cand s-a aruncat in cap de la balconul salii de plen a Parlamentului, intr-o tentativa de sinucidere, in semn de protest. Mai multi politicieni, printre care si Victor Ponta, au fost alaturi de el dupa incident si l-au sustinut in declaratii, Ponta precizand, in 2011, ca gestul lui Sobaru a fost momentul decisiv care a dus la constituirea USL. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro