Adrian Sarbu a preluat oficial functiile de director general si administrator unic al Mediafax

Firma a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 89 de milioane de lei si profit net de 1,8 milioane de lei, iar la finalul anului 2013 a raportat afaceri de 77 de milioane de lei si pierderi de 11 milioane de lei, cu datorii totale de peste 68 de milioane de lei.

acum 113 luni (21 Jan 2015)

Datele publicate in Monitorul Oficial precizeaza ca Mediafax si "noul director general Adrian Sarbu" au semnat un contract de mandat la data de 22 decembrie 2014, document care urmeaza sa fie ratificat la urmatoarea Adunarea Generala Extraordinara a Asociatilor, de pe 22 februarie, scrie paginademedia.ro.

Documentul publicat in Monitorul Oficial mai arata ca intre Mediafax si ING exista un contract de ipoteca asupra tuturor marcilor detinute de Mediafax.

Recent, Mediafax Group a intrat in insolventa din cauza datoriilor de aproximativ 14 milioane de euro (62 de milioane de lei). Societatea detine majoritatea afacerilor de presa ale lui Adrian Sirbu, agentia de presa si mai multe site-uri de stiri, printre care Gandul.info, dar si titluri precum "Business Magazin" si "Ziarul Financiar".

Firma a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 89 de milioane de lei si profit net de 1,8 milioane de lei, iar la finalul anului 2013 a raportat afaceri de 77 de milioane de lei si pierderi de 11 milioane de lei, cu datorii totale de peste 68 de milioane de lei. La data de 30 septembrie 2014, societatea inregistra restante de plata catre bugetele de stat in valoare cumulata de 5.328.784 lei, pentru achitarea carora fusesera acordate inlesniri.

In septembrie 2014, Adrian Sarbu a infiintat o noua societate, Mediafax Mall SRL, cu acelasi obiect de activitate ca si Mediafax Group.

Activitatea agentiei de presa, dar si a altor institutii din grupul de presa au facut obiectul unui dosar deschis de procurorii Parchetului Capitalei la sfarsitul verii. Pe 6 decembrie, 11 persoane au fost arestate preventiv de magistratii Tribunalului Bucuresti fiind acuzate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul se ridica la 15 milioane de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro