Adrian NASTASE, sugestie pentru ministrul JUSTITIEI, Raluca PRUNA

Adrian NASTASE, sugestie pentru ministrul JUSTITIEI, Raluca PRUNA

Nu stiu daca aceasta profesie mai exista si daca este trecuta in nomenclatorul legii unice a salarizarii", a scris Adrian Nastase pe blogul sau Citeste si: +TIRIAC a fost dat de GOL din ELVETIA.

acum 76 luni (19 Jun 2016)

Interesant, imprimeria, cunoscuta in epoca, a functionat si inante de razboi si in timpul rizboiului dar si dupa razboi. Acest model ar putea fi preluat de guvernul actual si el ar putea fi chiar imbunatatit. Spre exemplu, la Penitenciarul Jilava, ar putea fi infiintata o tipografie iar pedepsele ar putea fi reduse cu cate 20 de zile pentru cei care vor tipari cartile lui Liiceanu sau Cartarescu.

PS Cartea "In zarea nemuririi", tiparita la Puscaria Vacaresti, a fost scrisa de un autor american - Prentice Mulford - care a murit in 1891, cam aventurier, boem, umorist. E.Russu-Bahmut - semneaza prefata, adaugand si mentiunea "Magnetizor". Nu stiu daca aceasta profesie mai exista si daca este trecuta in nomenclatorul legii unice a salarizarii", a scris Adrian Nastase pe blogul sau Citeste si:

+TIRIAC a fost dat de GOL din ELVETIA.

+Adrian Nastase dezvaluie legatura dintre Codruta Kovesi si Regina Izabela.

+Din Jurnalul intim al lui Stefan Andrei (I): De ce-a interzis CEAUSESCU importul ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro