Adrian Nastase: "Europa a devenit un fel de Corabie a lui Noe. Cutia Pandorei a fost deschisa"

Adrian Nastase:

Fostul premier sustine ca o solutie pentru problema imigrantilor a devenit foarte greu de gasit si se asteapta la aparitia unor situatii tensionate pe teritoriul "Batranului Continent": "Oricum, frustrarile ulterioare ale celor care vor simti pe pielea lor ostracizarea si discriminarea in Europa, vor duce, in viitor, la situatii explozive.

acum 61 luni (29 Aug 2015)

"Europa a devenit un fel de Corabie a lui Noe pentru numerosi imigranti veniti din alte colturi ale planetei. In mod paradoxal, ideea americanilor de a duce democratia in tarile arabe a facut ca multi din locuitorii de acolo, mai ales dupa "primavara araba", sa caute "democratia" in Europa si, mai ales, in Germania. Ceea ce imi aduce aminte, intr-un fel, de modul in care chinezii au distrus imperiul mongol", scrie Adrian Nastase pe blog.

Fostul premier sustine ca o solutie pentru problema imigrantilor a devenit foarte greu de gasit si se asteapta la aparitia unor situatii tensionate pe teritoriul "Batranului Continent": "Oricum, frustrarile ulterioare ale celor care vor simti pe pielea lor ostracizarea si discriminarea in Europa, vor duce, in viitor, la situatii explozive. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro