Adrian Nastase, dupa ce l-a imbrancit pe un protestatar la Gaudeamus: Mi-a fost teama ca o sa-si faca "treaba" in stand, in conditiile in care avea hartia igienica la el

Un grup de protestatari a contestat prezenta la targul Gaudeamus a lui Dan Voiculescu - care si-a lansat cartea "Lupta politica" -, a lui Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu, fosti condamnati, care, dupa parerea lor, vorbesc despre "valori inversate" si care nu ar trebui sa fie in viata publica.

acum 80 luni (25 Nov 2017)

"Intelectualul", venit la Targul de carte, nu era interesat de carti; el trebuia sa provoace un incident care sa fie filmat de istericul Malin Bot. Dadeam un interviu, cand l-am observat pe "intelectualul" respectiv, avand in mana nu o carte ci un sul de hartie igienica. Asa ca l-am luat de o aripa si i-am aratat unde este toaleta.

Fostul premier crede ca organizatorii targului de carte "ar trebui sa sesizeze politia in legatura cu actiunea lui Bot si a celor cativa huligani care l-au insotit."

Un grup de protestatari a contestat prezenta la targul Gaudeamus a lui Dan Voiculescu - care si-a lansat cartea "Lupta politica" -, a lui Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu, fosti condamnati, care, dupa parerea lor, vorbesc despre "valori inversate" si care nu ar trebui sa fie in viata publica. Tinerii nemultumiti, avand insigne cu #rezist, au strigat ca acestia sunt "satrapii tarii asteia", oameni din cauza carora ei pleaca din tara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro