Adrian Nastase: Campania va fi urata. Nu am vazut absolut nimic ideologic

Adrian Nastase: Campania va fi urata. Nu am vazut absolut nimic ideologic

Trebuie sa aiba o privire strategica, capabil de viziune, sa inspire incredere, nu intotdeuna el poate sa explice, fiecarui alegator, cetatean, ce are de gand sa faca, dar, inspirand incredere, cei care aleg vor spune: am incredere in omul asta, tipul asta merita sa fie urmat, pentru ca ma duce intr-o directie buna.

acum 108 luni (23 Sep 2014)

"Campania va fi urata, lucrul acesta se vede deja, neideologica, nu am vazut absolut nimic ideologic, diferente din punctul acesta de vedere. Candidatii ar trebui sa vina ca niste vectori, purtand anumite ideologii sau prezentand strategii care sa isi traga radacina dintr-un anumit rezervor ideologic. In 2004, aratam intr-un interviu pentru Ziarul Financiar, un portret-robot pentru cum ar trebui sa fie un presedinte, probabil ca unii vor supune ca incercam sa dau o imagine despre mine, atunci, poate ca era adevarat, dar era o formula ideala, pe care incercam sa o prezint. Un presedinte trebuie sa aiba capacitatea de a privi peste dealuri. Trebuie sa aiba o privire strategica, capabil de viziune, sa inspire incredere, nu intotdeuna el poate sa explice, fiecarui alegator, cetatean, ce are de gand sa faca, dar, inspirand incredere, cei care aleg vor spune: am incredere in omul asta, tipul asta merita sa fie urmat, pentru ca ma duce intr-o directie buna. Nu trebuie sa fie pro-rus, pro-francez,pro-american, trebuie sa fie pro-roman", a declarat Adrian Nastase.

"Mediul geostrategic in care ne aflam, faptul ca Romania se afla foarte aproape intr-o zona de conflict, va schimba lucrurile, in sensul in care suntem un fel de platforma in acest moment, un portavion intr-o zona in care nu stiu cata libertata de miscare vom avea".

Intrebat cum vede candidatura la alegerile prezidentiale a fostului sef SIE, Teodor Melescanu, Adrian Nastase a declarat ca nu intelege decizia acestuia, de a intra in cursa pentru Cotroceni. Important va fi sa intelegem suportul care il sprjina, cine il sprjina (...) Taseul lui a fost destul de coomplex, eu l-am adus in PSD, a fost prim-vicepresedinte, purtator de cuvant al PDRS, a creat ApR, o poveste pe care nu am inteles-o nici acum, apoi a trecut la liberali. Nu imi dau seama foarte bine, astept sa inteleg de ce candideaza", a mai spus Adrian Nastase. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro