Adrian Mutu va avea ca patron un celebru actor de la Bollywood

Adrian Mutu va avea ca patron un celebru actor de la Bollywood

Opt echipe indiene cu opt vedete Atletico de Kolkata - Luis Garcia Chennai Titans - Adrian Mutu Delhi Dynamos - Alessandro del Piero FC Goa - Robert Pires Kerala Blasters - David James Mumbai City - Nicolas Anelka Northeast United - Joan Capdevilla Pune City - David Trezeguet PATRONUL LUI MUTU

acum 71 luni (17 Sep 2014)

Singura necunoscuta este daca Adrian Mutu va parasi Petrolul dupa derbyul cu Steaua sau chiar de acum. Cert este ca atacantul de 35 de ani a acceptat sa alerge timp de trei luni in India, efortul sau minim fiind rasplatit maxim: 500.000 de euro. E o incercare curajoasa a trei companii private extrem de puternice de a populariza fotbalul, intr-o tara in care cricketul, hocheiul pe iarba sau diverse forme de arte martiale sunt mult mai gustate de publicul larg. Asiaticii au hotarat infiintarea unei Superligi in paralel cu obisnuitul campionat, iar aceasta superliga e formata din opt echipe, are conducatori celebri din lumea showbizului indian, antrenori cu nume si include cate un jucator faimos in fiecare formatie. Instalat de o zi la echipa prahoveana, in locul lui Razvan Lucescu, Gigi Multescu ar vrea sa mai foloseasca jucatorul si in derbyul cu Steaua de duminica, insa, conform digisport.ro, fotbalistul si-a facut deja bagajele.

Fiorentina nu l-a vrut

Petrolul va primi 100.000 de euro pentru imprumutul pe trei luni, insa ar fi fost de acord sa-l cedeze si gratis, dupa eliminarea din Europa League. Mutu a tot sperat ca va fi chemat de Fiorentina, aflata in mare "pana" de atacanti, insa echipa viola i-a spus "pas" fostului ei golgeter.

Opt echipe indiene cu opt vedete

Atletico de Kolkata - Luis Garcia

Chennai Titans - Adrian Mutu

Delhi Dynamos - Alessandro del Piero

FC Goa - Robert Pires

Kerala Blasters - David James

Mumbai City - Nicolas Anelka

Northeast United - Joan Capdevilla

Pune City - David Trezeguet

PATRONUL LUI MUTU ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro