Adrian Mititelu, nemultumit de marturia lui Cristi Borcea: "Minciuna e cat Curtea de Apel de mare". Mitica Dragomir: "Borcea este foarte sexy"

Adrian Mititelu, nemultumit de marturia lui Cristi Borcea:

Cristi Borcea a fost audiat in ultimul termen al procesului de la Curtea de Apel legat de dezafilierea Universitatii Craiova. Ce a spus Borcea la audieri Fostul actionar al FC Dinamo Cristian Borcea a fost adus miercuri de la Penitenciarul Jilava la Curtea de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie de martor in dosarul privind excluderea clubului de fotbal Universitatea Craiova din campionatul intern, in care sunt judecati fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) Mircea Sandu si fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, potrivit News.ro.

acum 81 luni (9 Mar 2017)

Cristi Borcea a fost audiat in ultimul termen al procesului de la Curtea de Apel legat de dezafilierea Universitatii Craiova. Minciuna e cat Curtea de Apel de mare.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti, in iunie 2016, la cate trei ani inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii ilegale a Universitatii Craiova. Cei doi au fost obligati sa plateasca in solidar cu FRF si LPF despagubiri catre SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA in valoare de aproape 240 de milioane de euro, potrivit Digi24.

Daca va avea castig de cauza la Curtea de Apel, Adrian Mititelu este hotarat sa revina in fotbal ca finantator al Universitatii Craiova. Ce a spus Borcea la audieri

Fostul actionar al FC Dinamo Cristian Borcea a fost adus miercuri de la Penitenciarul Jilava la Curtea de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie de martor in dosarul privind excluderea clubului de fotbal Universitatea Craiova din campionatul intern, in care sunt judecati fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) Mircea Sandu si fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, potrivit News.ro.

Borcea, care a revenit recent in Penitenciarul Jilava, dupa ce a fost o perioada internat la Spitalul Floreasca, pentru o interventie chirurgicala la un genunchi, a fost audiat aproximativ o ora, timp in care a stat in picioare, el povestindu-le judecatorilor despre sedinta Comitetului Executiv al FRF in care s-a decis dezafilirea Universitatii Craiova, la care el a participat in calitate de membru.

"Am participat la sedinta Comitetului Executiv, fiind membru, unul dintre cei doi reprezentanti ai Ligii Profesioniste de Fotbal, alaturi de Marius Stan. Pandurii solicitase la instantele civile sa nu plateasca clauza de un milion de euro, clauza de reziliere a jucatorului Iordache llie. L-am intrebat pe Adrian Stangaciu daca actiunea formulata ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro