Adrian Despot va prezenta o emisiune la radio: "O ora in care vom face ce ne taie capul"

Adrian Despot va prezenta o emisiune la radio:

Cantaretul Adi Despot (41 de ani) va prezenta saptamanal o emisiune, la postul Rock FM, alaturi de Razvan Radulescu, cunoscut si sub numele de Hefe, potrivit Paginademedia.ro.

acum 60 luni (4 Oct 2017)

Cantaretul Adi Despot (41 de ani) va prezenta saptamanal o emisiune, la postul Rock FM, alaturi de Razvan Radulescu, cunoscut si sub numele de Hefe, potrivit Paginademedia.ro. "Cei de la Rock FM, in inconstienta lor, ne-au dat un spatiu de emisie de o ora pe saptamana, in care sa facem ce ne taie capul", spune vedeta din juriul "Vocea Romaniei".

Adi Despot si Heve vor prezenta o emisiune la Rock FM FOTO Pagina de Media Adi Despot si Hefe vor detalia ce vor face in noua emisiune maine dimineata, cand vor fi invitati la matinalul postului Morning Glory, prezentat de Razvan Exarhu, a doua achizitie notabila a canalului de radio Rock FM din ultima saptamana. Razvan Radulescu sau DJ Hefe, asa cum este cunoscut, a fost gazda pentru diverse emisiuni de radio, cu precadere din zona rock, printre care emisiunea de seara "Domestika", de la Radio Guerilla. De asemenea, este membru al trupei Coma, unde este responsabil de platane si efecte de sunet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro