Adrian Despot: "Am fata mea, hainele mele, dar vorbesc din spatele meu. Inca nu am reusit sa il cunosc pe acest nou Despot"

Ca la loto" Adrian Despot a devenit subiectul unora dintre reporajele speciale pregatite de Pro TV cu ocazia aniversarii zilei nationale a Romaniei, dar si a celor 20 de ani impliniti de postul de televiziune. Simt nevoia sa fac ceva" In toata aceasta transformare a sa, Depot spune ca nu poate sta deoparte si vrea sa ii ajute pe cei din jur, mai ales pe cei care au avut de suferit din cauza incendiului de la Colectiv, fiind impresionat de solidaritate romanilor. Adica simt nevoia sa ajut oamenii din jur si simt nevoia sa schimb lucrurile pe care pot sa le schimb si la care de bine de rau ma pricep. In finalul reporajului de la Stirile Pro TV, Despot spune ca schimbarea trebuie sa incepa de la fiecare in parte, dupa 25 de ani de improvizatie.

acum 52 luni (1 Dec 2015)

Ca la loto"

Adrian Despot a devenit subiectul unora dintre reporajele speciale pregatite de Pro TV cu ocazia aniversarii zilei nationale a Romaniei, dar si a celor 20 de ani impliniti de postul de televiziune. Despot a vorbit, in mare parte, despre evenimentele tragice din clubul Coletiv, spunand ca nu ar fi crezut ca asa ceva i se putea intampla tocmai lui, trauma devenind acum una colectiva. In seara asta a fost vorba de cine a pierdut la loto. Ne-a marcat pe toti, a fost un moment colectiv, e o trauma colectiva, dar este o trauma cu care va trebui sa traim, sa mergem mai departe si sa avem grija ca ce s-a intamplat atunci in acea seara sa nu se mai intample. A fost un context nefericit, un cumul de evenimente nefaste", spune Adrian Despot in reportajul pentru Stirile Pro TV. "Am incercat sa-mi ajut viata mea si modul meu de viata"

Despot mai spune ca si-a pierdut prieteni, colegi si membri ai familiei lui muzicale sub propriile priviri, fiind neputincios in fata fumului si a flacarilor care cuprinsesera clubul Colectiv. Am incercat sa-mi protejez, sa-mi ajut viata mea si modul meu de viata", completeaza el.

Adi Despot spune ca nu se mai simte acelasi om dupa evenimentele tragice din Colectiv, fiind convins ca are de-a face cu "un nou Adrian Despot". "Am nevoie de timp pentru mine. ti-am zis, vorbesc cu tine, dar am fata mea, barba mea, port hainele mele, vorbesc de undeva din spatele meu. Inca nu am reusit sa il cunosc pe acest nou Adrian Despot, renascut dupa Colectiv. Am vazut ca asta functioneaza cel mai bine si in continuare asta e cea mai buna terapie pentru mine. Simt nevoia sa fac ceva"

In toata aceasta transformare a sa, Depot spune ca nu poate sta deoparte si vrea sa ii ajute pe cei din jur, mai ales pe cei care au avut de suferit din cauza incendiului de la Colectiv, fiind impresionat de solidaritate romanilor. "Nu am vazut niciodata, nu am simtit niciodata oamenii atat de aproape unii de altii, stii? Suna pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro