Adrian Bucur si-a dat demisia de la TVR

La acea vreme, Claudiu Lucaci, pe atunci demis din functia de sef al Stirilor TVR, a sugerat ca Bucur l-a atacat si i-a adus mai multe acuzatii.

acum 55 luni (13 Feb 2016)

Jurnalistul Adrian Bucur si-a dat demisia din Televiziunea Publica, acolo unde realiza emisiunea "Prim Plan", informeaza paginademedia.ro. Bucur a confirmat informatia pentru sursa citata si a declarat ca va mai realiza doua editii ale programului de pe TVR 1, fiind in perioada de preaviz.

Adrian Bucur a invocat presiuni editoriale si neintelegeri cu actualul sef al stirilor, Claudiu Lucaci. Cu toate ca si-a dat demisia de la TVR, Adrian Bucur ramane consilier pe comunicare si pe probleme audiovizuale in Ministerul Culturii.

Adrian Bucur lucreaza la TVR din 2011, cand a inceput ca moderator al unei emisiuni la TVR Info. La acea vreme, Claudiu Lucaci, pe atunci demis din functia de sef al Stirilor TVR, a sugerat ca Bucur l-a atacat si i-a adus mai multe acuzatii. Lucaci spunea atunci ca reactia a venit dupa ce seful stirilor TVR i-ar fi respins avansurile facute de Adrian Bucur. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro