Adolescenta de 15 ani siluita de iubitul mamei dupa ce a refuzat sa-l satisfaca oral

Adolescenta de 15 ani siluita de iubitul mamei dupa ce a refuzat sa-l satisfaca oral

Dispune arestarea preventiva a inculpatului Rosianu Constantin Ovidiu, cercetat pentru savarsirea infractiunii de viol, prevazuta de art.218 alin.1, alin.2 si alin.3 lit.a si c din Codul penal, pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 31.01.2018 si pana la 01.03.2018 inclusiv.

acum 48 luni (2 Feb 2018)

O eleva de liceu din localitatea valceana Balcesti a fost supusa la perversiuni sexuale de catre concubinul mamei.

Zilele trecute, cand adolescenta s-a intors de la scoala, individul a obligat-o sa intretina relatii sexuale orale. Cum tanara a refuzat, individul a penetrat-o vaginal cu degetele, dupa cum avea sa confirme ulterior si Cabinetul de Medicina Legala (ML).

Constantin Ovidiu (35 de ani), din Diculesti - Valcea, a fost initial retinut si apoi arestat preventiv in urma mandatului emis de Judecatoria Balcesti.

"In temeiul articolului 226 Cod procedura penala (care se refera la arestare preventiva - n.r.) raportat la art. 223 alin.2 Cod procedura penala (care se refera printre altele si la viol - n.r.), se admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Balcesti. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Rosianu Constantin Ovidiu, cercetat pentru savarsirea infractiunii de viol, prevazuta de art.218 alin.1, alin.2 si alin.3 lit.a si c din Codul penal, pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 31.01.2018 si pana la 01.03.2018 inclusiv. Respinge cererea aparatorului inculpatului de luare a masurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Conform art.275 alin.3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare efectuate de catre stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare.", se precizeaza in incheierea de sedinta.

In acest moment, barbatul se afla in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Valcea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro