Adolescenta care apare in videoclipurile cantaretei Sia lanseaza o colectie vestimentara

De atunci, ea a aparut in videoclipurile altor piese ale aceleiasi cantarete, precum "Elastic Heart", "Big Girls Cry" si "Cheap Thrills", si a decis sa se foloseasc de aceasta celebritate pentru a lansa o colectie vestimentara care se adreseaza tinerelor de varsta ei.

acum 93 luni (2 Sep 2016)

Maddie Ziegler a devenit celebra dupa ce a aparut in videoclipul piesei "Chandelier" lansat de cantareata Sia. De atunci, ea a aparut in videoclipurile altor piese ale aceleiasi cantarete, precum "Elastic Heart", "Big Girls Cry" si "Cheap Thrills", si a decis sa se foloseasc de aceasta celebritate pentru a lansa o colectie vestimentara care se adreseaza tinerelor de varsta ei.

Maddie Ziegler a oferit jurnalistilor de la "PeopleStyle" posibilitatea de a admira articolele vestimentare din colectia care ii poarta numele, iar un videoclip ce prezinta noua colectie a fost publicat joi pe internet. Sunt incantata ca am gasit o linie de mijloc, la care noi, adolescentele, putem sa ne raportam si sa purtam aceste haine, in loc sa incercam sa aratam intr-un fel care nu ne reprezinta deloc", a spus Maddie Ziegler.

Colectia include 30 de articole, iar printre ele se regasesc tricouri, camasi din flanel, jeans cu talie inalta, pulovere si bluze.

Articolele din colectia Maddie Ziegler pot fi cumparate online de pe site-ul Maddiestyle.com incepand din 3 octombrie si, dupa o saptamana, din magazinele ce fac parte din reteaua Nordstrom.

Kate Isobelle Furler (nascuta pe 18 decembrie 1975), cunoscuta sub numele de Sia, este o cantareata, compozitoare si producatoare care a lansat sapte albume de studio si cinci albume live.

In urma cu un an, Sia anunta ca are planuri de a regiza un film care o va avea in rolul principal pe dansatoarea Maddie Ziegler. Cantareata a scris deja scenariul, al carui titlu este "Sister", cu ajutorul autorului de romane pentru copii Dalles Clayton. Sub semnatura sa au aparut si videoclipurile "Big Girls Cry" si "Cheap Thrills" si a coregizat controversatul "Elastic Heart", cu dansatoarea Maddie Ziegler si actorul Shia LaBeouf. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro