ADMITERE 2015: La ce facultati ale Universitatii din Bucuresti se intra pe baza MEDIEI de la BAC

La facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, specializările la care absolvenţii de liceu pot intra pe baza mediei de la BAC sunt Limbă şi literatură - la italiană, portugheză, filologie clasică, rusă, limbi slave (slovacă, polonă, ucraineană), maghiară sau neogreacă, dar şi Studii culturale iudaice şi Limbi moderne aplicate cu engleză şi germană, franceză, italiană, spaniolă sau rusă. La limba rusă sunt 20 de locuri la buget şi 30 la taxă, iar la limbile italiană, portugheză şi neogreacă sunt 14 locuri la buget şi 21, 26, respectiv 16 la taxă.

acum 68 luni (7 Jul 2015)

La facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, specializările la care absolvenţii de liceu pot intra pe baza mediei de la BAC sunt Limbă şi literatură - la italiană, portugheză, filologie clasică, rusă, limbi slave (slovacă, polonă, ucraineană), maghiară sau neogreacă, dar şi Studii culturale iudaice şi Limbi moderne aplicate cu engleză şi germană, franceză, italiană, spaniolă sau rusă. Cate locuri la buget şi taxă sunt scoase la concurs

Cele mai multe locuri la buget, 45, sunt la limbile slave. La limba rusă sunt 20 de locuri la buget şi 30 la taxă, iar la limbile italiană, portugheză şi neogreacă sunt 14 locuri la buget şi 21, 26, respectiv 16 la taxă. Ce județe sunt campioane la MEDII DE 10 la examenul de BACALAUREAT

Facultatea mai pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu 10 locuri la buget şi 15 la taxă pentru specializarea Filologie clasică.

La specializarea studii iudaice sunt disponibile 14 locuri la buget şi 11 la taxă, iar la Limbi moderne aplicate, 10 locuri la buget şi 26 la taxă. Facultatea de Sociologie şi Asistență Socială a scos la concurs, pe baza mediei de la examenul de Bacalaureat, 40 de locuri la taxă pentru specializarea Asistenţă Socială, la invăţămant la distanţă.

CALENDAR ADMITERE FACULTATE 2015 Universitatea din Bucureşti

Sesiunea iulie 2015

Inscrieri 9 - 18 Iulie

Examene 16 - 25 Iulie

Data limită de afișare a rezultatelor 28 Iulie

Sesiunea septembrie 2015

Inscrieri 3-11 Septembrie

Examene 14-19 Septembrie

Data limită de afișare a rezultatelor 23 Septembrie ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro