Administratorul firmei din Valcea, care a pacalit 120 de oameni cu locuri de munca in strainatate, se ascunde in Italia

Administratorul firmei din Valcea, care a pacalit 120 de oameni cu locuri de munca in strainatate, se ascunde in Italia

Valceanul le-a promis celor 120 de romani din mai multe judete din tara, dar si din Republica Moldova, locuri de munca in serele din Glasgow, Marea Britanie. "Inselaciunea consta in faptul ca administratorul societatii, dupa ce a incasat sumele de bani de la persoanele in cauza, nu a respectat conditiile contractuale, iar oamenii n-au mai plecat la munca in strainatate pentru ca atat transportul, cat si locurile de munca nu au fost obtinute.

acum 67 luni (8 Jan 2015)

Valceanul le-a promis celor 120 de romani din mai multe judete din tara, dar si din Republica Moldova, locuri de munca in serele din Glasgow, Marea Britanie. De Anul Nou, cand ar fi trebuit sa plece in strainatate, oamenii au constatat ca a fost vorba de o pacaleala si nu au mai putut lua legatura cu administratorul firmei. Pana acum, politistii au stat de vorba cu cele doua angajate ale firmei de mediere, cat si cu partile vatamate. "Inselaciunea consta in faptul ca administratorul societatii, dupa ce a incasat sumele de bani de la persoanele in cauza, nu a respectat conditiile contractuale, iar oamenii n-au mai plecat la munca in strainatate pentru ca atat transportul, cat si locurile de munca nu au fost obtinute. Cu administratorul nu s-a putut sta de vorba pentru ca a parasit tara, au fost audiate persoanele angajate in societatea respectiva, au fost ridicate documentele financiar contabile", declara seful IPJ Valcea, comisarul-sef Nicolae Sardarescu. In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca administratorul firmei de mediere a cheltuit banii romanilor la jocurile de noroc. "Suma totala reclamata si constatata de noi este de aproximativ 20 000 de euro. Toate cele 120 de persoane care au sperat ca le vor oferi celor dragi un trai mai bun daca pleaca la munca in strainatate, au platit firmei din Ramnicu Valcea cate 210 lei pentru mediere si transport.

Citeste si: VIDEO Sediul Politiei Ramnicu Valcea, luat cu asalt de 120 de persoane pacalite cu oferte de munca in Anglia ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro