Administratia Prezidentiala cheltuieste 5,5 milioane de lei pentru renovarea unei cladiri, cu sali de sport si recreere

Administratia Prezidentiala cheltuieste 5,5 milioane de lei pentru renovarea unei cladiri, cu sali de sport si recreere

Licitatia pentru renovarea cladirii este in valoare de 5,53 de milioane de lei fara TVA (aproximativ 1,23 milioane de euro), potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Potrivit caietului de sarcini, oportunitatea lucrarilor de investitii se justifica prin starea degradata si imbatranita a terasei si finisajelor exterioare, a termoizolatiei, a instalatiilor interioare, precum si de necesitatea de noi spatii functionale, precum birouri si sali de sedinta.

acum 58 luni (17 Mar 2016)

Licitatia pentru renovarea cladirii este in valoare de 5,53 de milioane de lei fara TVA (aproximativ 1,23 milioane de euro), potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

"De la construire, dupa anul 1990, si pana in prezent, cladirea nu a facut obiectul niciunei interventii pentru reparatii curente majore, recompartimentari sau reparatii capitale, lucrarile de interventie fiind necesare pentru realizarea de spatii administrative", se arata in caietul de sarcini. Lucrarile solicitate de Administratia Prezidentiala se refera la modernizarea si reabilitarea cladirii, formata din doua corpuri, reconversia unor spatii cu functionalitate depasita, "cresterea gradului de confort a utilizatorilor" si la consolidarea cladirii, fiind nevoie si de lucrari la nivelul instalatiilor electrice si sanitare.

Potrivit caietului de sarcini, oportunitatea lucrarilor de investitii se justifica prin starea degradata si imbatranita a terasei si finisajelor exterioare, a termoizolatiei, a instalatiilor interioare, precum si de necesitatea de noi spatii functionale, precum birouri si sali de sedinta.

Durata de proiectare va fi de 5 luni, iar cea de executie de 12 luni.

O alta licitatie deschisa de Administratia Prezidentiala se refera la construirea unui sistem automat de irigatie a vegetatiei in Parcul Palatului Cotroceni, in valoare de 2,39 milioane de lei fara TVA (aproximativ 533.000 de euro).

In privinta acestor lucrari, Presedintia atrage atentia asupra "posibilitatilor limitate de organizare de santier avand in vedere specificul locatiei" si cere reducerea la minimum a cantitatii de materiale ce urmeaza a fi depozitate pe santier. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro