Adina Maria Radu, frumoasa pianista din Arges cu 10 la Bacalaureat care vrea sa devina cardiolog: "Nu trebuie sa inveti non-stop, ca sa ai nota maxima la BAC"

Nu trebuie sa inveti non-stop, ca sa oei nota maxima la BAC In schimb, este extrem de important sa fii atent la clasa, sa te concentrezi pe ceea ce se lucreaza, sa te pregatesti serios entru teste, care, evident, isi au rolul lor".

acum 94 luni (12 Jul 2016)

Cu 10 pe linie, Adana Maria Radu sarbatoreste, astazi, pe acorduri de pian, o performanta care are in spate ambitie si multa munca. Am considerat ca nu este punctul meu forte, pentru ca anul acesta m-am axat foarte mult pe materiile la care o sa sustin examen pentru facultate. Am mizat insa pe matematica, disciplina care mi-a placut foarte mult inca din scoala generala si unde chiar ma asteptam sa iau 10", povesteste, pentru Adevarul, Adina Maria Radu.

La fel de sigura a fost si pe Biologie, materie la care a fost olimpica si pe care o va aprofunda in continuare, pentru ca intentioneza sa urmeze Universitatea de Medicina Bucuresti.

Are si un sfat pentru pustii din generatiile mai mici, care viseaza si ei la Bac de 10: "Sa aiba incredere in ei, in primul rand, si sa tina cont ca nu trebuie sa invete continuu pentru a reusi. Nu trebuie sa inveti non-stop, ca sa oei nota maxima la BAC In schimb, este extrem de important sa fii atent la clasa, sa te concentrezi pe ceea ce se lucreaza, sa te pregatesti serios entru teste, care, evident, isi au rolul lor".

Adina are si alte pasiuni in afara celor care i-au adus aceasta performanta: este pasionata de pian si calatorii si iubeste sa fie inconjurata de prieteni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro